Zelenszkij főtanácsadója szerint a Wizz Airnek nem büdös az ukránok vére

2022. augusztus 20. 17:25

Mihajlo Podoljak, az ukrán elnöki hivatal vezető tanácsadója nem kímélte a diszkont-légitársaságot.

2022. augusztus 20. 17:25
null

Az ukrán elnök főtanácsadója, Mihajlo Podoljak Twitter-oldalán közzétett üzenetében cinikusnak nevezte a légitársaságot. Állítása szerint a Wizz Air döntése arról szól, hogy 

az ukránok vére nem büdös, de a moszkvai járatokból származó rubeleknek jó szaga van.

Úgy fogalmazott az Index tudósítása szerint, hogy, a légitársaság hamar rájött, hogy a „barbárok támogatása nem a profitról szól, hanem a tönkretett hírnévről”.

Az uniós cégeknek nem szabad elfelejteniük: az Oroszországgal való együttműködés üzleti öngyilkosság”

– szögezte le.

Nyitókép: Metin Aktas/AFP

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2022. augusztus 21. 23:05
"Az uniós cégeknek nem szabad elfelejteniük: az Oroszországgal való együttműködés üzleti öngyilkosság” Miért is? Azért, mert ez az idióta kijelentette? .... Mindjárt a fejemhez kapok ijedtemben.
Volo
2022. augusztus 21. 11:55
Te vagy büdös, te gyilkos, ukrán vérben tocsogó, vérgőzös szarjankó!
Ólat a trolloknak
2022. augusztus 20. 22:55
Szólt valaki ennek a kalaptalan fasznak, hogy a Wizz Air Abu Dhabi többségi tulajdonosa az Egyesült Arab Emirátusok állami tulajdonában lévő ADQ? Vérezzék őket nyugodtan, ha bajt akarnak maguknak..
luisbathhelena
2022. augusztus 20. 22:26
Ha a wizzair tökös lenne visszavonna a 100 ezer ingyen ukrán repjegy et. Úgy tűnik nem sikerült magukat bevasarolni az ukrán kormány szívébe. Uniós ceg:pl Auchan?? Ok deklaraltak h maradnak az oroszoknal
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!