Magyarországon a gyermekek neveléséről nem a brüsszeli elit, hanem a szülők döntenek

2022. január 03. 14:42

Ezért lesz idén népszavazás.

2022. január 03. 14:42
null
Orbán Balázs
Orbán Balázs

„Fontos és küzdelmes év elé nézünk! A liberális, brüsszelita Politico felületén megjelent »5 ok, amiért az EU bizakodhat 2022-ben« című cikkben már abban reménykednek, hogy az új, baloldali német kormány keményebben fog fellépni Magyarországgal és Lengyelországgal szemben, és az Európai Bizottság továbbra is visszatartja majd a koronavírus következményeinek enyhítésére szolgáló helyreállítási pénzeket.

Teljesen világos, hogy Brüsszel pártpolitikai játszmát játszik, hiszen a gyermekvédelmi törvény elfogadásáig nem merült fel probléma a magyar helyreállítási alappal. Ugyanakkor Magyarországon a gyermekek neveléséről nem a brüsszeli elit és a lobbicsoportok, hanem a szülők döntenek. Ezért lesz idén népszavazás. 2022-ben ismét a szuverenitásunkért fogunk küzdeni. Magyarországnak ki kell állnia az érdekei mellett, nem engedhet Brüsszel zsarolásának!”

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
De Molay
2022. január 04. 12:22
Magyarországon a gyerekek neveléséről a kormány dönt.
patópál
2022. január 03. 23:41
Azon röhögnék, ha többen szavaznának nemmel, mint ahány szavazatot bezsebel a Fidesz a választáson. Az egy kurva erős kép lenne, hogy itt ebből a szarból senki nem kér, még a balodaliak sem.
Salitis
2022. január 03. 18:01
brüsszeli "elit"? Ez a kretén banda az "elit"???
dryannwolf
2022. január 03. 16:02
" a szülők döntenek..." Ugyanakkor egyesek abban bíznak, hogy menyasszonyok - ha kellően edzettek - szülhetnek majd férfiként... a lányok már bizonyítottak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!