Sheen százmillió dollárt követel

2011. március 11. 09:00

Charlie Sheen kedden 100 millió dolláros kártérítési keresetet nyújtott be a Warner Bros. ellen, amiért a társaság felbontotta a vele kötött szerződést.

2011. március 11. 09:00

Charlie Sheen színész 100 millió dolláros kártérítési keresetet nyújtott be a Warner Bros. ellen. A keresetet, mely külön alperesként nevezi meg Chuck Lorre producert, a Két pasi meg egy kicsi című sorozat szereplői és a forgatáson alkalmazott televíziós stáb tagjai közösen indították. Szerintük Lorre és a Warner Bros. egyoldalúan döntött úgy, hogy a szezon hátralévő részére nem fizeti ki sem Sheent, sem pedig a csapat többi tagját.

A színész epizódonkénti 1,8 millió dolláros gázsijával az amerikai televíziózás legjobban fizetett sztárja volt, míg nem januárban drog- és alkoholelvonóra kényszerült. Február végéig Sheen a médiában több éles kirohanást intézett Lorre és a Warner Bros. ellen, amiért a CBS csatorna úgy döntött, hogy felfüggeszti a sorozat sugárzását és törli az idény hátralévő epizódjait. Sheen ettől kezdve még élesebben támadott, ezért hétfőn úgy döntöttek, hogy felbontják a vele kötött szerződést. A keresetet a Warner Bros. szóvivője nem kívánta kommentálni.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blogen
2011. március 13. 14:48
Ugyanmár, még várnak két hetet és az elvonástól száz dollárért az anyját eladja!
Trükkök Százai...
2011. március 13. 14:45
Rém gyenge színész, de azért százmilliót nem ér, hogy lemaradjunk róla...
Honfi-fi
2011. március 11. 18:44
Én nem drogozom, nem kurvázom, nem vesztem össze sem TV-társaságokkal, meg producerekkel. Ezért én 200 mllió dollárt követekek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!