Kéri László addig elemezte a helyzetet, ameddig meg nem fejtette, hogy „a Fidesz jól fog kijönni ebből az egészből” (VIDEÓ)

2024. április 19. 07:39

A politológus szerint jelenleg több, párhuzamos síkon mozgó kihívással kell szembenéznie a Fidesznek, de ez a halmozás még a javára is válhat kormányzópártoknak.

2024. április 19. 07:39
null

Nyitókép forrása: Az ATV Youtube-oldala

Kéri László politológus volt a vendége az ATV Egyenes beszéd című műsorának, ahol Rónai Egonnal beszélték át a közelmúlt politikai eseményeit. A beszélgetés során a politológus értékelte a kormányzati kommunikáció hatékonyságát, és elmondta, hogy szerinte milyen hatással lehet a közelgő európai parlamenti választásra a Magyar Péter-jelenség.

A kormány politikájával szemben általában kritikus hangot megütő Kéri most sem rejtette a véka alá, hogy az országban jelen lévő, úgynevezett strukturális problémákért a kormány felelős, a kegyelmi ügy kirobbanása óta pedig egyáltalán nem volt hatékony a kormányzati kommunikáció. Ezt elsődlegesen abban látja, hogy a kormánynak

nem sikerült elfojtania a Magyar Péter-jelenséget.

Az elemző állítása szerint az elmúlt 14 évben egyszer sem tűnt még ilyen „zavarodottnak” a kormány kommunikációja. Kéri László szerint egy politikai botrányokat a kormány sikeresen tudta „irányítani, lokalizálni, lezárni és kijelölni a felelősöket”. A mostani azonban egy merőben új kihívás, amire a kormány nem volt felkészülve.

Ezután a politológus az országban lévő gazdasági kihívásokról beszélt és végső soron oda jutott, hogy a nem hatékony kormányzati kommunikáció és az „elszabadult” Magyar Péter-jelenség rövidtávon mégiscsak jó a kormánynak, mert ezek elterelik a figyelmet a strukturális problémákról.

Lehet hogy a Fidesz jól jön ki ebből az egészből

– mondta Kéri László.

A teljes beszélgetésről készült videót itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­­A­­ ­­d­­­ö­g­­­ö­­­s­ ­­l­­á­­­n­­­y­­o­k­­ ­v­­­á­­r­­­n­­a­­k­ ­r­­á­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
2024. április 19. 15:35 Szerkesztve
Kéri "Nem Értem" László megint megszakértette a világot. És még mindig nem érti. A "bugyborékból" nehéz is
fabulon a bőre őre
2024. április 19. 14:14
"a nem hatékony kormányzati kommunikáció és az „elszabadult” Magyar Péter-jelenség rövidtávon mégiscsak jó a kormánynak, mert ezek elterelik a figyelmet a strukturális problémákról." Helyezkedik a szürke kardigán 2.0 vagy inkább 0.0. Kéri azt sumákolja el, hogy MP jan. 18-i moslék fölé lövését ki nem kényszerített hibának lehetne mondani. Vagy tervezettnek. Addig csak a válás futott le a zsarolási feltételek közül. Amúgy a figura csak azért lehetett VJ férje, mert ő ezt akarta. Normálisan a megjelenése nem lett volna elég, akármennyire is ki volt kupálva.
catalina11
2024. április 19. 13:46
Az elemző állítása szerint az elmúlt 14 évben egyszer sem tűnt még ilyen „zavarodottnak” a kormány kommunikációja. " hányszor hallottam már ezt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!