Újabb részleteket árult el Vona Gábor a Magyar Péterrel való vitájáról (VIDEÓ)

2024. március 20. 08:43

A Második Reformkor elnöke elmondta, miről vitatkozna Varga Judit exférjével.

2024. március 20. 08:43

Nyitókép: képernyőfotó

Lesz vita Magyar Péter és Vona Gábor között, de hogy mikor és hol, arról a Második Reformkor (2RK) elnöke nem tudott tájékoztatást adni az ATV Voks 2024 című műsorában kedd este. Vona Gábor azt mondta, az időt és a helyet illetően abban maradtak Magyarral, hogy 15-e után egyeztetnek, „mert 

most olyan turbulenciák léptek föl, hogy egyelőre ennek a konkrét időpontját és a helyszínét nem tudom megmondani”.

Hogy miről vitázna Magyar Péterrel, azzal kapcsolatban Vona elárulta, mindenképpen szeretné megvitatni a 2RK programját Varga Judit exférjével. Hozzátette: „arra is válaszolni kell szerintem, ki hogyan képzeli el a saját pártjának a politikai jövőjét”.

Harmadik vitapontként Vona Gábor azt javasolta, beszéljék meg, mit kellene kezdeni azzal  „a társadalmi hangulattal, ami ebben az országban van”.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Vona Gábor nemrég nyílt levelet írt a korábbi igazságügyi miniszter exférjének, amelyben nyilvános vitára hívta.

Ezt is ajánljuk a témában

A 2RK elnöke Facebookján tette a közzé a levelet, Magyar Péter pedig a poszt alatti kommentjében elfogadta a meghívást.

Azt nem tudni, Vona milyen „turbulenciákra” gondolt, amelyek eddig hátráltatták a vita időpontjának és helyének bejelentését, az viszont ismert, hogy Magyar Péterrel kapcsolatban kínos hírek kerültek nyilvánosság elé a napokban.

Ezt is ajánljuk a témában

Az ATV műsorát alább tekintheti meg:

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:20
🍓 ️ ­A­­ ­­­d­ö­g­ö­­s­­ ­­­l­á­n­­y­­o­k­­ ­­­v­­­á­­­r­­­n­a­k­ ­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­­𝗡
cippola
2024. március 20. 18:35
Hihetetlenül mélyreható beszélgetés lesz. Egyfelöl van Vona, a porszívóügynök, aki a húsz százalékos jobbikból csinált egy nulla százalékos balos pártot, aztán van MP, a balosok legfrissebb üdvöskéje, aki a nőverésben alakít nagyot. Karigerit is be kellene vonni a beszélgetésbe, hogy megossza a gőzfürdőben szerzett tapasztalatait. És mi van a nemzet tehenével, a bolsi Dobrevvel, rá is kíváncsiak vagyunk, szeretnék tudni, hogy milyen egy idült alkoholistával együtt élni.
atti64
2024. március 20. 16:26
KÉT SZARDARAB BESZÉLGET!!!!!!!!!!!!!!!KI A FASZ ÉRDEKLI A NYOMOROTOK BAZD MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
flesh ripper
2024. március 20. 14:37
Kicsi ellenzéki szardarab, de nyüzsögnek rajta a nagy, kicsi, zöld-kék-fekete-sárga döglegyek. Dongjatok, dongjatok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!