A gyűlöletbe fojtott ország

2023. november 19. 14:02

A jó érzésre érzékeny ellenzéki pártok miért nem azt kérik számon a névleg családbarát kormányon, hogy családellenes intézkedéseket hoz?

2023. november 19. 14:02
Horn Gábor
Horn Gábor
HVG

„»A jó érzésre érzékeny ellenzéki pártok miért nem azt kérik számon a névleg családbarát kormányon, hogy családellenes intézkedéseket hoz?«

Ember nem tudná felsorolni, hogy a regnáló kormány szerint mi mindent kellett már gyűlölnünk az elmúlt 13 évben. Az IMF-et, a magánnyugdíjpénztárat, a norvég alapot, a svéd iskolásfilmet, a migránsokat, a liberálisokat, a filozófusokat, a színházi szakma elejét, a filmes szakma elitjét, civileket, a melegeket, stb., voltaképpen mindenkit, aki nem ők.

A Fidesz a totálisan uralt hatalompolitikai térben régi zsigerekre játszik rá hatalmi szempontból - mint tapasztaljuk - sikerrel, amúgy embertelenül, megvetésre méltóan.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cicologus
2023. november 20. 21:37
elég rád nézni ,már gyűlöllek te moslék
irmag2
2023. november 20. 20:55
Fikabubus, valóban korán kezdted, mesélj a Rózsa-dombi paktumról, vagy még mindig megtalálnának?
pesti051
2023. november 20. 17:48
"Ember nem tudná felsorolni, hogy a regnáló kormány szerint mi mindent kellett már gyűlölnünk az elmúlt 13 évben." Abszolút vakvágányon fut a gondolkodása ennek a jóembernek. Senki - a kormány se mondta -, hogy bárkit, vagy bármit gyűlölni kellene. Nem kell gyűlölni senkit, csak éppen nem engedjük meg, hogy például beköltözzenek az országba olyanok, akikkel nem szeretnénk egy fedél alatt élni. Kedves Gábor, gyűlölni ti gyűlöltök: a kormányt, Orbánt, a labdarúgást, a stadionokat, a multiadót, a nemzeti konzultációt, és erős a gyanúm, hogy azokat a választókat is, akik nem rátok szavaznak.
nempolitizalok-0
2023. november 20. 17:08
Horn a családbarát. :DDDDDD Elgondolkodott ez valaha, miért van pártjával együtt a kukában??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!