Pankotai Lilit kitüntette a TASZ, majd közölte: kivándorolna (VIDEÓ)

2023. szeptember 21. 10:16

A „Szabad-díjat” vehette át a diáktüntetések főszereplője.

2023. szeptember 21. 10:16

A Társaság a Szabadságjogokért még 2019-ben hozta létre az úgynevezett „Szabad-díjat”, amelyet idén ötödik alkalommal adták át és egy új kategóriában is díjaztak. Már a 18-25 éves korosztály is megkaphatja az elismerést, amit azért hívtak életre, mert a TASZ úgy véli, ez a korosztály tud hitelesen és friss szemmel szólni a fiatalokhoz.

A mostani győztes nem más lett, mint Pankotai Lili, aki azzal robbant be a közéletbe, hogy a diáktüntetéseken sorozatosan trágár beszédeket mond, a kormánytagokat pocskondiázva. A TASZ interjút is készített Pankotaival, a diáklány azt mondta, meg kell változtatni az emberek gondolkodását, különben nem lenne értelme sem leváltani a kormányt.

Ezt is ajánljuk a témában

Az interjú másik részében elmondta: ő sem, a családja sem és a barátai sem tudják Magyarországon elképzelni a jövőjüket. 

Nyitókép: YouTube-képernyőmentés

 

Összesen 221 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Libernyákkomcsi nem hülye csak aljas
2023. szeptember 23. 17:13
Majd kidobják, ha már nem remélnek hasznot a foglalkoztatásától.
Zoltan70
2023. szeptember 22. 10:17
Az első dolog, amiben Greta Thunberg hazai hasonmásával maradéktalanul egyetértek. Mi sem tudjuk elképzelni a jövőnket sem vele, sem a családjával, sem pedig a barátaival. De mivel jó külföldi ügynökként feladatuk az itthoni bomlasztás, ezért tartótisztjeik nem fogják engedni, hogy kitelepüljenek, már csak azért sem, mert importidiótákból külföldön is van elég, nem kellenek még ők is, számfelettinek. Egy szó, mint száz a nyakunkon maradnak.
alenka
2023. szeptember 22. 01:30
Ajánlatom Etiópia,ott neki szép lenne az élet...de csak januárig,a BRICS tagság után a kis picsa költözhetne tovább,megismerné a világot....koldulás közben....
P.Gy.
2023. szeptember 21. 20:02
Sorosék top szervezete.megtalálta a top emberét! Ez aztán a szabadság netovábbja!!! Szánalmas hülyék ezek mind. A szabad díj helyett nálad a "szarabb" díjat kapja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!