„Ukrajna Bidenék pénzmosodája” – videón az amerikai elnök korrupciós ügyei

2023. augusztus 27. 20:41

„Amíg Európa agyonszankcionálja Oroszországot, addig Amerika szépen kifosztja Ukrajna mellett az öreg kontinest is” – derül ki a felvételekből.

2023. augusztus 27. 20:41
BIDEN, Joe

„Ukrajna Bidenék pénzmosodája” – húzta alá elemzésében a Patrióta „Apáti utánamegy” című műsora. Mint a műsorvezető elemzése végén rámutatott: az amerikai elnök köre számára „Ukrajna egy olyan hely, ahol büntetlenül bármit megtehetnek, egy ország, amit fel lehet áldozni azért, hogy tovább pörögjön a családi gázbiznisz”.

Milyen sorsra jut Európa eközben?

Mint Apáti Bence fogalmaz: ráadásul

amíg „Európa agyonszankcionálja Oroszországot, addig Amerika szépen kifosztja Ukrajna mellett az öreg kontinest is.”

„Eladja nekünk a drága LNG-t, pörgeti a háborús bizniszt, a következmények pedig senkit sem érdekelnek” – mutat rá a Patrióta műsorvezetője.

A Patrióta teljes adását a témában az alábbiakban tekintheti meg:

Nyitókép: MTI/EPA/Jim Lo Scalzo

 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nitsahon
2023. augusztus 28. 06:36
A KORRUPT Zeleninár aki Bidé Bandájának FALAZ BUKÁSRA wan ÍTÉLWE. U Kraina Israel ellen szawazott az ENSZ-ban, de most a VASKUPOLÁT KUNIERÁLNÁ... U Krainaben KÖZTERÜLETEK WANNAK ELNEWEZWE TÖMEGGYILKOS NAZI-król, az Örökkévaló bosszúját nem kerülheti el... Zeleninár BETÉRT KERESTIÉNI-nek?
balbako_
2023. augusztus 28. 05:10
Miközben a volt elnököt vegzálják és minket vádolnak korrupcióval! Joseph Robinette Biden, Jr. az USA 46.-elnöke és családja a legközönségesebb, köztörvényes, gazember, aki piszkos üzleti érdekeit általa kirobbantott háborúval - százezrek halálával - védelmezi, így az ukrajnai háború immár maffiaháborúvá süllyedt.
Kozmosz
2023. augusztus 28. 03:27
viator-11, örömet okozol. Szívd tovább a szarszagodat.
bagira002
2023. augusztus 28. 03:03
Pénzmosásban Zelenszkij is benne . Svájcban házat üdülőt vett ,még a nép menekül háborúban elpusztul .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!