Kiderült, mennyit kellett várniuk a budapesti járatra a Ryanair péntek este Zadarban ragadt utasainak

2023. augusztus 07. 09:49

Az utasok beszámolói szerint törölközőkön és szivacsokon kellett éjszakázniuk.

2023. augusztus 07. 09:49

A tervezetthez képest 28 órával, azaz több mint egy teljes nappal később sikerült felszállnia a Zadar-Budapest Ryanair-járat utasainak. A péntek éjjeli nagy vihar következtében két, Budapesten állomásozó Ryanair Boeing 737-es is megsérült, úgy tudni, egyikük ment volna a horvát üdülővárosba. 

Ezt is ajánljuk a témában

A beszámolók szerint a járat végül 70 perces késéssel indult el, de Horvátországban is vihar volt, így egy óra körözés után Zágrábban szálltak le. 

A Blikk egyik olvasója azt mondta, több mint két óra várakozás után kaptak az ír légitársaságtól egy sms-t, hogy majd másnap indulnak, a szállást maguknak kellett intézniük. A lap szerint a péntek késő esti indulás helyett vasárnap hajnali kettőkor szálltak fel.

Mi a törölközőnkön feküdtünk, mások székekről leszedett szivacsokon húzták meg magunkat. A klíma miatt nagyon hideg volt”

– mesélte a lap utasa, aki jelezte: kártérítést követel a történtek után. 

Nyitókép: AFP

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lobodi
2023. augusztus 07. 10:32
Ryanairrel utazol. Mert megérdemled.
zrx8
2023. augusztus 07. 10:20
1. Aki Ryanair-rel utazik, az ne csodálkozzon semmin 2. Zadar magyarul ZÁRA
palicsi-2
2023. augusztus 07. 10:03
Nem baj, fő, hogy óccsó vót a jegy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!