Nyíregyházán és Kecskeméten is volt jobbikos képviselők csatlakoztak a Momentumhoz

2023. május 15. 22:54

Az ellenzéki párt vezetői évek óta együtt dolgoztak a képviselőkkel a két megyeszékhelyen.

2023. május 15. 22:54
null

Fekete-Győr András, a Momentum országgyűlési képviselője arról számolt be közösségi oldalán, hogy nemrég Nyíregyházán és Kecskeméten is önkormányzati képviselőkkel erősödtek, miután az exjobbikos Lengyel Máté és Józsa Bálint csatlakoztak a soraikhoz.

„Ez persze nem a véletlen műve: a nyíregyházi és kecskeméti momentumos vezetőink évek óta együtt dolgoznak Mátéval és Bálinttal a két megyeszékhely sikeresebb jövője érdekében” – idézte fel Fekete-Győr.

„A rendszerváltók leszármazottainak természetes politikai otthona a Momentum Mozgalom”

A politikus a posztban azt is felidézte, hogy egy alkalommal Vona Gábor, a Jobbik egykori elnöke, még a párt vezetőjeként azt mondta neki, hogy „a rendszerváltozás veszteseinek leszármazottai a Jobbikban,

Fekete-Győr gondolatait azzal zárta, hogy szerinte Vonának nem volt igaza: „a rendszerváltók leszármazottainak természetes politikai otthona a Momentum Mozgalom” – húzta alá.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Facebook

***

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szorgos Lajhár
2023. május 16. 11:31
Emlékezetem szerint az utolsó 2-3 évben nem csaptak nagy csinnadrattát a keresztállítás körül. Ebben persze a covid-hisztéria is közrejátszhatott. November végén megláthatjuk, hacsak nem végez mindannyiunkkal az atomháború.
zuriktodor
2023. május 16. 10:28
Eddig az LMP-ben hordta össze a szemetet a szél, most a Momentum a favorit, ha kabátcseréről van szó.
madar299
2023. május 16. 09:55
A jobbikat pont ezért hozták létre /Csurka I./, a tények ismeretében,ma már mindenki számára nyilvánvaló. A mester pedig már ezt az első percben megmondta , sokan nem hittek akkor neki/benne , Isten nyugosztalja !
Odone Ricci
2023. május 16. 09:28
Mind a kettő ellenzéki párt, látszólag ellentétes előjellel, de a kormányellenesség összehozza őket azért, hogy bejussanak a Parlamentbe. Amikor már ott ülnek az elit állásban, akkor észreveszik majd a különbséget, de eltűrik, mert családot tartanak és jól jön az elegáns, zsíros állás. 2O24-ben az apró pártok összezárnak, koaliciót fognak alkotni, hogy győzzenek a nagyobb fontos párttal szemben. Azután majd fognak vergődni a koalicós kormányban tehetetlenül egyhelyben, ahogy a többi EU-tagországban történik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!