Húsz centis bajonettel szúrtak mellkason egy férfit Veszprémben

2022. szeptember 16. 06:45

Ráadásul nem is hirtelen felindulásból, a támadó hazament a fegyverért.

2022. szeptember 16. 06:45
null

Kis híján emberölésbe torkollt éjjel egy veszekedés Veszprémben. 0 óra 16 perckor érkezett a telefonos bejelentés a rendőrségre, mely szerint egy belvárosi vendéglátóhely előtt két férfi úgy összeszólalkozott, hogy nagyon súlyos késelés lett a vége  – írta meg a HVG. A lap szerint a bejelentő szerint a két fél közül az idősebb a szóváltás során annyira ideges lett, hogy azt mondta a fiatalabbnak, hogy megöli. Akkor még nem csinált semmit, azonban

dühösen hazament, magához vett egy kb. 20 centiméter pengehosszúságú bajonettet, és visszatért a vendéglátóhely elé,

ahol folytatta a veszekedést, majd egy alkalommal mellkason szúrta a szintén helyi férfit, akit a mentő súlyos sérüléssel szállított kórházba.

A 39 éves elkövetőt a rendőrök röviddel a bejelentés után a helyszínen elfogták, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették, és gyanúsítottként kihallgatták, majd kezdeményezték a letartóztatását. Ellene emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoznak a rendőrök.

A kép illusztráció (police.hu) 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2022. szeptember 16. 14:04
"Húsz centis bajonettel szúrtak mellkason egy férfit Veszprémben" S miért az a legfontosabb, hogy hány centis? Nehogy összetévesszék az esetet a tizenkilenc centis bajonettel Veszprémben mellkason szúrt férfi esetével? Miért olyanokat alkalmaznak újságírónak, akik nem tudnak jól magyarul?
BAJA
2022. szeptember 16. 13:37
megszólta oszt megszúrta, mindennapi eset
ato boldizsár
2022. szeptember 16. 13:36
Akkor ha jól értem, ha Rikárdó eleve késsel meg szamurájkarddal megy "szórakozni", az sokkal kisebb probléma, mint amikor ideges lesz és csak azután megy haza érte. Nos, erre én így laikusként nehezen tudnék magamtól rájönni, de szerencsére itt van nekünk egy komplett jól képzett jogásztársadalom, akiknek ezúton is szívből gratulálok.
ittésmost
2022. szeptember 16. 08:31
eszmecsere
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!