Gulyás Gergely: Pofátlanságban más nem versenyezhet Gyurcsány Ferenccel

2022. május 26. 16:02

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón reagált a DK elnökének azon állítására, hogy „a kormány törvénytelen”.

2022. május 26. 16:02
null

A csütörtöki Kormányinfón Gulyás Gergelyt kérdezte arról a Hír TV munkatársa, mit szól Gyurcsány Ferenc és a DK azon állításához, miszerint a kormány „törvénytelen” lenne. 

Gulyás Gergely azt mondta: a kormány „sajátosnak” tartja, hogy az a Gyurcsány Ferenc, aki „az egypárti diktatúra ifjúsági szervezetében kezdte politikai karrierjét” kérdőjelezi meg egy demokratikus választáson a választópolgárok 54 százalékának támogatását élvező kormányt.

A baloldalon [...] a pofátlansági versenyben senki más be sem nevezhet, hogy ha ő is résztvevője ennek”

– fogalmazott. 

Nyitókép: Facebook-videó

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonvitéz
2022. május 26. 21:19
Dehogynem! Magyarországon nem, ez tény. Európában Elenszkij ukrán elnök, becenevén Zselé, a méltó társa.
kunfia
2022. május 26. 20:09
"Egy mondat a választási szlogenből: Ha a baloldal nyer elszabadulnak az árak és háborús vészhelyzet lesz Na???"
sarzal
2022. május 26. 20:08
azért csak jól jött nekünk a rendszerváltozás, ha belegondolok hogy már vagy 30 éve Ferenc testvér lenne Gyurcsány elvtárs, az MSZMP KB első titkára...
kunfia
2022. május 26. 19:54
"az egypárti diktatúra ifjúsági szervezetében kezdte politikai karrierjét” Te,volt az a másik buzi KISZes,hogy is hívták? Kommunistaként kezdte a KISZben,aztán liberális,majd illiberális lett. Tudod,aki besúgó is volt,volt egy ruszkik haza korszaka,most meg behívja őket az országba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!