Lemondott az SZFE hallgatói önkormányzatának az elnöke

2021. január 18. 10:10

Csernai Mihály a Telexnek azzal indokolta a döntését, hogy dísznek érezte magát.

2021. január 18. 10:10

A Színház- és Filmművészeti Egyetem Hallgatói Önkormányzatának elnöke, Csernai Mihály lemondott a tisztségéről, írta meg a Telex az SZFE hallgatói önkormányzatának Facebook-oldalára hivatkozva.

A közleményben nem szerepel indoklás, a Telex megkeresésére Csernai Mihály azt mondta, megelégeltem ezt a fajta idézőjeles vezetőséget, a tisztség olyan típusú együttműködésekkel jár együtt, amikhez nem volt idegrendszere.

Arról beszélt, úgy érzi, kevés mozgástere marad a HÖK-nek, mivel a legtöbb olyan bizottságban, amely fontos ügyekről dönt, többségben vannak a kancellár kinevezettjei, így dísznek érezte magát.

(Telex)

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Falfirka
2021. január 18. 12:31
a nitonal geograp remélem címlapon hozza.
masikhozzaszolo
2021. január 18. 12:09
többségben vannak a kancellár kinevezettjei 1. Esetleg nem lehet, hogy aki a pénzt adja rá, abban/azokban bízik, hogy más ne lopa el? 2. Tanköztársaság. Te se vettél be mást, csak a sajátjaidat. Hát akkor ez nem vetheted a szemére. 3. Köztársaság. Mint a parlamenti bizottságokban. És mindegy, melyik párt többségével. Ahol a szavazati többség, ott a bizottsági is. 4. És nincs kiemelt kvóta sem a nőknek, sem az lb-nek, se a balosoknak. A balos alatt a régi szabóságnál való kérdésre való hozzáállást értem. Maga balos, Uram? Mert aszerint szabom a nadrágot. Márminthogy melyik oldalra teszi a zacskót.
Leo3
2021. január 18. 12:04
Nem hiszem, hogy túl nagy kár érte a diákságot :)) vagy az intézményt.
gyaloggos
2021. január 18. 11:32
DÍSZ helyett lett egy BÁB!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!