Gyurta Dániel: Maradjunk otthon!

2020. március 17. 17:36

A szakértő utasítása egyértelműen az, hogy kerüljük a találkozókat – jelentette ki az olimpiai bajnok.

2020. március 17. 17:36

A koronavírus terjedésének lassításához mindannyiunkra szükség van! Ezért a kormány elindította a #vigyázzunkegymásra kampányt, amelynek első videójában Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó hívja fel a figyelmet arra, hogy lehetősége szerint mindenki maradjon otthon! „Azt már a múltban is megtapasztaltuk, hogy mi magyarok, ha baj van, összefogunk. Vigyázzunk egymásra!” – írta a közösségi oldalán megosztott videóhoz a kormányszóvivő. 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
u.cserkész
2020. március 18. 10:17
Jól van Dani. Ha már megszólaltál, nem csalódtam benned!
illiberator
2020. március 18. 08:36
Bencsik András szerint "a mezei influenza sokkal veszélyesebb mint a koronavírus." Továbbá "a KV a hazugság és szélhámosság diadala a józan ész fölött. "
barnabibambi
2020. március 17. 18:59
Az olaszok is a lakásaikban maradtak ,hullanak mint a legyek,napi többszáz áldozat! Mi a megoldás ? Azt már lekéstük. Teljes határzár kellett volna időben,de derék kormányunk csak maszturbált és most is azt teszik,drága árat fizetünk érte.Lehet imádkozni!
ElBundi
2020. március 17. 18:37
Dani, inkább ússzál!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!