Olcsó büfé miatt menne parlamentbe a Kutyapárt

2017. augusztus 08. 08:06

Nem ér rá leváltani Orbánt, de az olcsó büfé miatt szívesen bekerülne a parlamentbe a Magyar Kétfarkú Kutya Párt.

2017. augusztus 08. 08:06

Videóriportot készített a Magyar Kétfarkú Kutya Párt csillebérci nyári táboráról a HVG, melyből kiderül: párt nem akarja leváltani Orbánt – az egyik elnökségi tag szerint egyszerűen erre „nem érnek rá”, mivel „sokkal fontosabb dolgok vannak”.

Kovács Gergely pártelnök szerint a cél a parlamentbe jutás, hiszen ott nagyon olcsó a büfé. „Ha már egy emberünk bejutna a parlamentbe, akkor már meg tudná venni a kaját a többieknek” – érvel a párt vezetője. 

Hozzátette: szívesen bejegyeznének a kormánypártokhoz hasonló nevű pártokat, mint ahogy a 2014-es választásokon számos ellenzéki párttal hasonló nevű szervezetet jegyeztek be. Az MKKP az ellenzéki összefogáshoz való csatlakozást sem utasítja el – nyilatkozta Kovács – amennyiben abból minden más párt kilép.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. augusztus 08. 15:06
Ebből a pökhendi, stupid, agyhmosottakkal kommunikáló hatalomból kurvakönnyű hülyét csinálni. És nézzük meg a magukat és kedvenc pártjukat ultrakomolyanvevő birkákat: itt is habzik a szájuk, de hát ennyi agyuk van..
Akitlosz
2017. augusztus 08. 14:15
Milyen árak vannak a parlamenti büfében?
Öregfa..
2017. augusztus 08. 14:15
Ez most komoly, itt tart ma a belpesti libsi színvonal, én ezt a színvonalat általános negyedikes koromban elhagytam, ezek +, ott ragadtak.
Rockpapa
2017. augusztus 08. 09:11
Szerintük,ez a lényeg.Nem kell ide parlamenti demokrácia.Mivel mi nem nyerhetünk,egy bohóckodás az egész.Fejezzük be.Azért kiváncsi lennék,ha a liberális pesti ellenzék pártja(ha lenne ilyen),bejutna valami isteni csoda által a magyar parlamentbe,akkor is komolytalannak tartanák ezt az egész rendszert?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!