Vona: Az államigazgatás tele van Jobbik-szimpatizánsokkal

2016. április 18. 12:30

Az államigazgatásban nagyon sok olyan ember dolgozik, aki szimpatizál a Jobbikkal – jelentette ki Vona Gábor az N1 TV pénteki műsorában. A Jobbik elnöke szerint ezek az emberek örömmel fognak a Jobbik kormányzása alatt az államigazgatásnak dolgozni.

2016. április 18. 12:30

Sok esetben igen felelős munkakörben is sok olyan ember dolgozik az államigazgatásban, aki szimpatizál a Jobbikkal és annak programjával – mondta Vona Gábor az N1 TV pénteki műsorában.

A Jobbik elnöke szerint ezek az emberek örömmel fognak a Jobbiknak dolgozni a párt hatalomra kerülésekor. Vona leszögezte, hogy az Orbán Viktor körüli vagyonosodással kapcsolatos kérdései nem a sajátjai: ő csak a társadalom hangját közvetíti.

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2016. április 19. 13:02
Arra is utalhat kijelentésével, hogy a Jobbik, választási győzelme esetén simán átveheti az államigazgatást.
kukagyerek
2016. április 19. 12:56
"Vona: Az államigazgatás tele van Jobbik-szimpatizánsokkal" ---------------- Van olyan köztük, aki eleve Jobbikos, az az magyar nemzeti érzésű és van olyan, aki már igazodik mert látja a fidesz bukását. Mert, hogy bukta jön 2018-ban, az szinte biztos!
Mindjárt
2016. április 19. 12:25
"Az államigazgatásban nagyon sok olyan ember dolgozik, aki szimpatizál a Jobbikkal – jelentette ki Vona Gábor az N1 TV pénteki műsorában. A Jobbik elnöke szerint ezek az emberek örömmel fognak a Jobbik kormányzása alatt az államigazgatásnak dolgozni. " Ez igaz és sajnos az a magyar korrupt politikai életre mutat, hogy ezt egyáltalán meg kell említeni. Ezeket államigazgatásban dolgozó embereket akiket Vona Jobbik szimpatiánsoknak nevez én egyszerűen csak hazájukat szerető, nemzeti magyar embereknek nevezném akik a munkájukat a lehető legjobban elvégeznék, bárki is legyen kormányon. A magyar politika, a Fidesz és MSZP szégyene, hogy államigazgatásban dolgozó embereknek aggódni kell az állásukért ha nem tartoznak az uralkodó párthoz. Amerikában TILOS politika és párt hovatartozás aéapján bérelni és elbocsájtani dolgozókat. Az amerikai "selective service system" nagyon jól bevált. Nyugodtan dolgozhatsz, végezheted a munkádat, legyen a Democrata vagy a Repulican párt hatalmon. Jobbiknak ez kéne megvalósítani amint kormányra kerűl.
Akitlosz
2016. április 19. 11:48
No meg aztán azért sem kellene ilyeneket mondani, hogy nehogy valakinek eszébe jusson a politikai nézeteik alapján szűrni az államigazgatásban dolgozókat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!