Magyar Iszlám Közösség alelnöke: A homoszexuálisok Allah legmocskosabb teremtményei

2015. szeptember 08. 14:45

Iszlám vallás és a tolerancia: a magyar imám szerint Allah legmocskosabb teremtényei a homoszexuálisok, ezt a betegséget pedig egy muszlimnak soha nem szabad elfogadnia.

2015. szeptember 08. 14:45

Eligazítást tart a melegekről és a szivárványos profilképekről Kovács Miklós Ahmed imám, a Magyar Iszlám Közösség alelnöke. Mint fogalmazott: „És ezek a homoszexuálisok a lehető legmocskosabb teremtmények Allah teremtményei közül. És a muszlimnak nem szabad ezt a dolgot, ezt a betegséget ezt a förtelmes feslett dolgot soha elfogadnia. Nem szabad profilképét a Facebookon szivárványra színeznie, nem szabad éltetni őket, nem szabad szolidaritani velük.

 

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
civis72
2015. szeptember 09. 20:13
Próbatálib meg a homárok...mennyi beteg szar van ebben az országban....köcsög liberalizmusban elszapaorodik a deviancia
Szúnyog
2015. szeptember 08. 23:54
Mekkora különbség. A keresztények Istenének nincsen mocskos teremtménye.
Fakutya Vigyora
2015. szeptember 08. 22:44
Most mivan, a Boleket lecsukták vagy előállitották?
Qsza
2015. szeptember 08. 22:12
Ferenc pápa: "Ha egy ember meleg, keresi Istent és jószándékú, akkor ki vagyok én, hogy megítéljem őt?" Böjte Csaba: "Megtapasztaltam, hogy Isten selejtet nem teremt"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!