Újabb határsértőket tartóztattak fel Csongrád megyében

2015. július 12. 12:27

Több mint hétszáz hátérsértőt tartóztattak fel a rendőrök és a polgárőrök Csongrád megye déli részén. Ásotthalom külterületén fogták el a legtöbb illegális határátlépőt, ellenük idegenrendészeti eljárást kezdeményezett a rendőrség.

2015. július 12. 12:27

752 határsértőt – köztük 117 gyermeket – tartóztattak fel a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén szombaton – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t.

Jászai Linda közölte, a legnagyobb csoportot délben, Ásotthalom külterületén fogták el a rendőrök, ott 89-en – pakisztáni, afgán és bangladesi állampolgárok – lépték át illegálisan a zöldhatárt. A határsértők ellen idegenrendészeti eljárást kezdeményezett a rendőrség.

Tiltott határátlépés miatt országszerte szombaton 1009 embert fogtak el a rendőrök, hat esetben közokirat-hamisítás, egy gyanúsított ellen pedig embercsempészet miatt indult büntetőeljárás – tudatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2015. július 12. 18:46
A népirtás bűncselekményt meg lehet valósítani, egy népcsoport, az őslakosok beleegyezése nélküli betelepítésével és az etnikai arányok erőszakos megváltoztatásával is. https://www.youtube.com/watch?v=2zMzeKBEvaQ Most pont ez történik. Kimeríti a népirtás fogalmát ha egy városnyi afrikai muszlimot ránk kényszerítenek eltartásra, befogadásra, a beleegyezésünk, jóváhagyásunk és akaratunk ellenére. Ez nem zavar senkit? Ensz, eu, jogvédők? És vajon miért is nem a szomszédos A M E R I K A B A R Á T M U S Z L I M OLAJMILLIÁRDOS DÚSGAZDAG országokban hoznak létre menekülttáborokat? És magyar nép ébresztő mert úgy járunk mint az angol németek és svédek: http://www.napigazdasag.hu/cikk/46832/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201507
thymian
2015. július 12. 17:42
A Kronen Zeitunghoz egy levél érkezett, amit egy rendőr írt. Tele van a hócipőjük a menekültekkel. Nincs idejük a bűncselekmények felderítésére, mert minden erejüket leköti a "menekültek" nyilvántartásba vétele. Többnyire 25 éven aluliak, a kikérdezés során kiderül, hogy egyelőre egyedül jöttek képet kapni az életlehetőségekről. Ha tetszik nekik, hozzák a kiccsaládot is. http://www.krone.at/Oesterreich/Beamte_in_NOe_ueber_Fluechtlingsansturm_frustriert-Hilfeschrei_in_Brief-Story-461873 Ennyit arról, mennyire menekültek ezek.
illiberator
2015. július 12. 16:25
Kérem őket elszállásolni Cenzor Ildi Műbalhé Ágnes Öszödi Rém lakásán (teljes ellátást a vendéglátók biztosítják).
3M..
2015. július 12. 13:08
Van némi fejleménye is ennek az ügynek. Újabban nem csak továbbmenni, letelepedni, de százas csoportokban Budapest felé vették az irányt ezek a bevándorlók. A fővárosban két három hónap, és megvalósul a hőn áhított multikulti. Keveredhetnek végre a rasszok, a melegek. Következzék a tolerancia igazi próbája. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!