Lázár János: Magyarország négyszáz éve így működik

2015. április 01. 21:46

Mindenkinek a problémáját lelkiismeretesen kivizsgálom vagy kivizsgáltatom, vagy magam is utána járok – mondja Lázár János a fogadóóráján.

2015. április 01. 21:46

Jó reggelt, Tóth úr, régen láttam! – köszöntötte hódmezővásárhelyi fogadóóráján egy választópolgárt Lázár János. A Miniszterelnökség vezetője megpróbált inzulint intézni a cukorbeteg úrnak. A város országgyűlési képviselőjét kijáróembernek tekintik a polgárok, az Index újságírója szerint ez olyan, mint a Kádár-rendszerben, mert ezeket az ügyeket az államigazgatásnak kellene megoldnia. Lázár érti a felvetést, de szavai szerint ebbe tanult bele 2002, első megválasztása óta, és különben is, Magyarország négyszáz éve így működik.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2015. április 02. 12:39
Don. Fácán Jani! Csak arra vigyázz, hogy olyannak ne adj "időpontot" aki ott a helyszínen orrba is nyom! Mert az általatok sokszor átkúrt agyú, "keményen dolgozó kisembertől" könnyen kitelik.
joebacsi99
2015. április 02. 08:44
Mátyás az igazságos.
mabarta
2015. április 02. 08:17
Az Index mást akar, de akaratán kívül bemutatja a magyar valóságot. Tessék már megnézni, kik is (és milyen képpel) ülnek emellett az asztal mellett és mit is csinálnak. Jóltáplált helyi hatalmasságok akik komplikálják a dolgokat ahelyett hogy elintáznék. A szokásos magyar elnevezés rendkívül árulkodó: intézö (régebben) vagy ügyintézö... azaz befejezetlen múlt. A helyes kifejezés és a helyes eljárás ügyELintézö lenne, de a valóság más. És sajnos rendszerfüggetlen. S hogy az emberek mindenféle nem oda tartozó dolgokkal (a gyerekeim nem törödnek velem)is a poltikához fordulnak, az mindennél jobban mutatja az emberek önállótlanságát, és a társadalom betegségét, amire valóban a szocializmus nevelte öket. 1945 elött elképzelhetetlen lett volna, hogy egy magyar ember az államtól várt volna segítséget személyes problémái megoldására...
AntalPeter
2015. április 02. 06:49
hát ez minden választókerületben így működik, nem tudom ezen mi a meglepő. azért egyéni körzet képviselője, hogy az ő érdekeiket képviselje.. sőt ez külföldön is így működik, pl Nagy-Britaniában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!