Horváth András: Orbán eltereli a figyelmet

2015. január 10. 19:19

A Korrupcióellenes Szövetség alapítója szerint a kérdés az, hogy miről akarja elterelni a figyelmet Orbán Viktor.

2015. január 10. 19:19

Elutasította a Központi Nyomozó Főügyészség azt a feljelentést, amelyet a Korrupcióellenes Szövetség tett. A szövetség szerint Orbán Viktor arra kényszerítette a NAV elnökét, hogy feljelentse André Goodfriendet. A miniszterelnök azt mondta a parlamentben, hogy leváltja Vida Ildikót, ha nem indít haladéktalanul pert az ügyvivő ellen. Az ügyészség szerint ezzel nem valósult meg az egzisztenciális fenyegetés és érdeksérelem sem ért senkit.

A Korrupcióellenes Szövetség alapítója az ATV műsorában hangsúlyozta: a kérdés az, hogy miről akarja elterelni a figyelmet Orbán Viktor. Szerinte teljesen nyilvánvaló, hogy arról: hiába vannak információi a kormánynak a korrupciós ügyekről, mégsem indult semmilyen vizsgálat, tette hozzá a NAV volt munkatársa. Horváth András szerint csak maszatolásra alkalmas a határozat.

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tas0125
2015. január 12. 12:46
Kishorvát, valami újat kell kihúzni a kalapból. Barátosi Bandi is lépeget vissza felé. Bár még nem írtam le, mert kitartó az Ürge.
péterx
2015. január 12. 07:44
Ez a korrupció-téma-erölködés olyan izzadtságszagú : a CIA ötlete megbukott , mert a magyarok túlnyomó többsége már tudja , ez az egész egy Amerikában kiagyalt terv része , magyar zsoldosokkal ...
Peter8811
2015. január 12. 06:53
Mr. André Green Dosszié
Eltünt
2015. január 12. 03:14
HORVÁTH IS ÉPPEN OLYAN KIS FUTKOSÓ SENKI MINT VALAMIKOR GYF VOLT .MINDENKIT BEMÁRTOTT CSAKHOGY VALAMIRE VIGYE AZ ÉLETBEN ,CSAK HÁT HORVÁTH MÖGÖTT NINCS "APRÓ" NÉV.AZ EGÉSZ MSZP PÁRTNÁL MÉG MINDIG MÁRKA AZ APRÓ PIROSKA NÉV ,AKI VELE EGY TÁLBÓL CSERESZNYÉZIK AZ MÉG MINISZTER IS LEHET.NA SZÓVAL AZ ÉLET FELÉPÍTÉSÉT GYF MÓDRA ÉRDEMES FOLYTATNI,,MINDEN HÜLYESÉGET BETAKAR AZ APRÓ NÉV ,LEHETSZ SZÉLHÁMOS SZAKDOLGI ELTÜNTETŐ ÖSZÖDI BÖSZME AZ APRÓ NÉV MINDEN SZARBÓL KIHÚZ,SŐT HÜLYÉRE GAZDAGODHATSZ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!