Index: Őket váltja le Orbán

2013. szeptember 05. 14:55

A portál szerint négy Ferenc keresztnevű képviselőt – Kovács Ferencet, Kovács Ferencet, Ivanics Ferencet és Szalay Ferencet – menesztett választókerületi elnöki posztjáról a miniszterelnök.

2013. szeptember 05. 14:55

Elsőként a hvg.hu írt arról, hogy szerdán öt választókerületi elnököt menesztett Orbán Viktor a kormánypártok visegrádi frakcióülésén, mert nem volt elégedett a munkájával. Kósa Lajos minderre a köztévé reggeli adásában úgy reagált: ha valaki gyenge teljesítményt nyújt, „akkor ott érdemesebb váltani”, mivel ez egy olyan feladat, ahol nem lehet a rossz teljesítményeket elfogadni. A miniszterelnök sajtószóvivője ugyanakkor cáfolta, hogy Orbán értékelte volna a vk-elnökök munkáját.

Az Index csütörtöki cikkében viszont meg is nevezte, kikről lehet szó. A portál úgy tudja, hogy a leváltott vk-elnökök között van a sárvári képviselő Kovács Ferenc, aki egyben jelenleg a Vas megyei közgyűlés elnöke is; a nyíregyházi polgármester Kovács Ferenc; a kapuvári Fidesz-elnök Ivancsics Ferenc; illetve a szolnoki polgármester Szalay Ferenc is.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pofa Benő
2013. szeptember 05. 20:38
Ütni kell őket, majd jobban teljesítenek, Kósa Elvtárs megmondta.
files32
2013. szeptember 05. 18:26
Szálasi Ferencekre van szükség nem ilyen faszbuzikra.
tapsihapsi
2013. szeptember 05. 17:15
orbán neve nem merül föl a leváltandók között????? nagy hiba!!!
Fici7
2013. szeptember 05. 17:06
A főnök meghallgat, a főnök gondolkozik, a főnök dönt, egy személyben mindent eldönt. Á ez nem diktatúra, ez hatékonyság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!