Kiszabadult az elrabolt magyar békefenntartó

2011. január 05. 18:29

Kiszabadították az emberrablók fogságából a még októberben elrabolt magyar békefenntartót, Papp Istvánt Szudánban - közölte a Külügyminisztérium.

2011. január 05. 18:29

Kimentették a Szudánban tavaly októberben elrabolt magyar ENSZ-alkalmazottat - közölte szerdán a Külügyminisztérium, miután a szudáni külügyminiszter hivatalosan is értesítette Martonyi János külügyminisztert a sikeres mentőakcióról. A közleményéből részletek nem derülnek ki, csak annyi, hogy Papp István jól van, és már útban van Kairó felé.

Papp Istvánt október 7-én a nyugat-szudáni, Dárfúr tartományban fekvő el Faserben egy támadás során rabolták el.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pityesz74
2011. január 05. 23:37
Én is örülök neki.De vajon minek ment oda?Aki tűzzel játszik könnyen megégetheti magát!Mellesleg egy nyugalmazott katonatisztről van szó,miért nem maradt a valagán!
56október
2011. január 05. 19:20
Istennek hála! Nekem sokszor eszembe jutott, és nagyon szorítottam érte! Amúgy drkovax-nak igaza van, és szégyen-gyalázat, hogy a "magyar" sajtóban csak példányszám-növelő körülményként kezelték.
drkovax
2011. január 05. 19:12
Miután a sajtó szerencsére elfelejtkezett a létéről is, így megoldódhatott az ügye. Most majd megint foglalkoznak vele. De akkor lehet, hogy inkább visszamegy ...
Tyrker
2011. január 05. 18:48
Végre egy jó hír; hála Istennek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!