Orbán: Szabolcs Magyarország aranytartaléka

2010. szeptember 30. 11:13

Kampánykörútja újabb állomásaként Nyíregyházára látogatott csütörtökön Orbán Viktor. A miniszterelnök Magyarország aranytartalékának nevezte a szabolcsi régiót.

2010. szeptember 30. 11:13

Szijjártó Péter közleménye szerint csütörtöki szabolcsi látogatásán Orbán Viktor megbeszélést folytatott a Fidesz-KDNP nyíregyházi polgármester-jelöltjével, Kovács Ferenccel. A miniszterelnök arról is beszélt, hogy a szabolcsi régió Magyarország igazi aranytartaléka: mind Nyíregyháza, mind pedig a város térsége sokat tehet még hozzá Magyarország fejlődéséhez. A kormányfő fontosnak nevezte, hogy Nyíregyháza se maradjon ki a változásból, és a város leendő vezetői ne ellensúlyt akarjanak képezni a kormánynak, hanem jó együttműködésre törekedjenek vele.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blogen
2010. szeptember 30. 19:50
Én annak örülnék mondjuk, ha ezt a szabolcsi aranyat elkótyavetyélnénk, mint a románok a magukét. Biztos van néhány felhalmozás fázisát élő nyugat-európai ország, ahol vevők lennének rá!
balbako_
2010. szeptember 30. 18:07
Miután ott a legmagasabb a munkanélküliség - és nem csak a cigányoké - bizony rengeteg lehetőség nyílik munkaalkalom teremtésére. Ezt nevezte aranytartaléknak, méltán.
picur3ka
2010. szeptember 30. 18:03
Vigyazni kell itten a retorikaval, Viktor. Ez majdnem olyan nevetsegesen hangzik, mint a 'Siofok gazdasaga osszeomlana a romak nelkul' nagysikeru lol.
Zázrivecz
2010. szeptember 30. 13:42
"Szabolcs Magyarország aranytartaléka" A főnök ki hagyott egy szót, így lett volna helyes: Szabolcs Magyarország "fekete" aranytartaléka! Bár ez az arany senkinek sem kell. Sem az olaszoknak sem a franciáknak de még nekünk sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!