Kigyulladt Gyurcsány szaunája

2010. március 29. 07:50

Tűz ütött ki vasárnap Gyurcsány Ferenc Szemlőhegyi utcai villájában, a volt miniszterelnök fiát oxigénterápiában kellett részesíteni.

2010. március 29. 07:50
Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője elmondta, hogy Gyurcsány Ferenc Szemlőhegy utcai villájában a szaunában csaptak fel a lángok. A tűzoltók a nyílászárókból gomolygó sűrű, fekete füst miatt életmentésre is felkészültek, végül hét embert mentettek ki az épületből. Gyurcsány Ferenc fiát, Gyurcsány Bálintot a helyszínen oxigénterápiában részesítették, mert a vérében a megengedett határértéknél magasabb szénmonoxid-koncentrációt mértek. Mire azonban a mentők kiértek, már annyira jól volt, hogy visszautasította a kórházba szállítást.

Molnár Péter elmondta, a volt miniszterelnök nagyon elégedett volt a tűzoltók munkájával. Gyurcsány tudatta, hogy a ház biztosítva volt, családja az éjszaka rokonoknál alszik. A tűz okát a tűzoltóság a rendőrséggel és a Köztársasági Őrezreddel közösen vizsgálja.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
denever
2010. március 29. 13:30
tudtommal a tűzoltók tudják megállapítani a tűz okát. minek oda rendőr? ha bárkihez, akinél tűz lesz otthon kiszáll a yard, akkor nagyon kevés rendőr lesz az utcán. és ha elmegy a szemlőhegyi házban a villany, akkor az MVM sonderkommandoja fog kiszállni a rendőrök mellett, és vizsgálják, hogy nem véletlenül politikai indíték áll-e a háttérben? ha meg gáz nem lesz, akkor elgondolkoznak egy közvetlen vezeték eu támogatással történő kiépítésén az alföldi vésztározóig.
Nhalasz9
2010. március 29. 10:55
Ehhez a tűzhöz kellett 30 tűzoltó, a miskolci panelnél nem voltak ennyien... Ja, Fletó szaunája égett??
honphibu
2010. március 29. 09:18
Ferenc hősiesen küzdött a lángokkal! Kiskanálból illóolajos vízzel próbálta oltani a köveket, nyírfavesszővel csapdosta az őt nyaldosó lángokat. Közben a Magyarok Nyilai terroristái vicsorogva tekerték felfele a hőmérséklet szabályzót!
SztAhanov
2010. március 29. 09:15
Eltévedt kislányt nem kellett kimenteni a lángokból, Feri?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!