Elhunyt a súlyos autóbalesetet szenvedett színésznő (videó)

2022. augusztus 12. 17:49

Anne Heche egy héttel ezelőtt szenvedett balesetet. A nyomozók kábítószert találtak a szervezetében.

2022. augusztus 12. 17:49
null

Anne Heche színésznő még augusztus 5-én szenvedett súlyos autóbalesetet Los Angelesben. Járművével előbb egy garázsnak, majd egy háznak csapódott, s az ütközés következtében mind az épület, mind az autó kigyulladt. A baleset egyedüli sérültje Heche volt, akit a mentők kritikus állapotban, súlyos égési sérülésekkel valamint tüdő- és agysérüléssel szállítottak kórházba.

Csütörtök este a családja egy közleményt adott ki, miszerint

hivatalosan is agyhalottnak nyilvánították, és napokon belül lekapcsolják az életfenntartó gépekről.

Péntek este bejelentették, hogy lekapcsolták a színésznőt életben tartó gépeket. Az 53 éves színésznő a kívánságának megfelelően addig maradt lélegeztetőgépen, amíg megállapították, hogy a megmaradt szervei közül bármelyik alkalmas volt-e transzplantációra.

A baleset után a nyomozók mintát vettek Heche véréből, és kábítószert találtak a vérében. A színésznő nem ivott alkoholt.

Nyitókép: Lisa O'CONNOR / AFP

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bicsike
2022. augusztus 13. 09:56
Sokat nem vesztett a világ vele. Azért nyugodjon békében.
bandee1
2022. augusztus 13. 08:47
FONTOS! FONTOS! FONTOS! A hír: https://www.origo.hu/teve/20220812-anne-heche-meghalt.html Meghalt Anne Heche 53 éves korában meghalt Anne Heche, miután lekapcsolták a létfenntartó gépekről. Halálát barátnője, Nancy Davis jelentette be, aki Instagramján tisztelgett a színésznő előtt. A színésznő augusztus 5-én szenvedett brutális autóbalesetet, nekicsapódott egy ház falának. Olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogyKÓMÁBA KERÜLT, MAJD AGYHALOTTNAK NYILVÁNÍTOTTÁK.A létfenntartó gépeket addig nem akarta a család lekapcsolni, amíg ki nem derül, milyen szerveit lehet átültetni. A kérdéseink: https://www.youtube.com/watch?v=0dkhfp19hq4 Nézzük meg ezt a videót a baleset pillanatáról. Tekerjük a videót 35 másodpercre, és figyeljük meg a "súlyosan" "összeégett" és "agykárosult" Anne Hechet, ahogy hirtelen a hordágyon magához tér, kifejezetten jól van, a haja szemmel láthatóan nincs megégve, a bőre sem, a hátán jól látszik a trikója, égésnek nyoma nincs, a lábai is fehérek, nincs összeégve a hölgy, és még agykárosodásnak a jelei sem látszanak, sem a kómának.... Tehát a kérdéseink: 1. Miért tűzoltók rakták be egy mentőautóba a színésznőt? Hol voltak a mentősök? Mi köze egy mentőautóhoz egy tűzoltónak? Kik voltak azok az emberek valójában? 2. Miért nem lepődtek meg amikor Anne Heche hirtelen a hordágyon magához tért, és láthatóan nagyon tiltakozott valami ellen, de a "tűzoltónak" öltözött akárkik csak belökték a mentőautóba? 3. Aki súlyos agysérülést szenved, mert ugye a baleset következtében szenvedett agysérülést, és nem a kórházban, az hogy tud ilyen aktívan tiltakozni valami ellen a hordágyon a baleset után közvetlenül? 4. Aki össze van égve, mint azt állították róla, a felvételen miért nincs összeégve? Miért nincs a haja leégve, teljesen ép a teste, a lábai is épek, fehérek, nem látni égési sérülést. Végül az utolsó kérdés: miért is kellett valójában meghalnia Anne Heche-nek, és mi történt valójában? Kínzó kérdések ezek, kínzó kérdések. Félek, hogy ezekre ismét nem kapunk választ sehonnan. Mostanában kicsit sok a gyanús eset odaát....
BlancoAgilon38
2022. augusztus 13. 08:45
Láttam pár filmjét. Kedveltem. Isten nyugosztalja!
az ember
2022. augusztus 13. 08:12
a Toyboyban vagy hogy írjákban láttam, jól játszotta a negatív szerepet
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!