Lendvai Ildikó: Fel kell készülni, mert ez a ciklus lehet, hogy nem tart négy évig

2022. április 06. 09:42

A volt mszp-s politikus szerint Gyurcsány Ferenc, és Jakab Péter is hibázott, amikor Márki-Zay Pétert okolták a vereség miatt.

2022. április 06. 09:42
null

Lendvai Ildikó a baloldali összefogás választási vereségét értékelte Németh Péter műsorában. A volt mszp-s politikus kifejtette, hogy nincs sok idő a sebeket nyalogatni, fontos kérdésekre kell választ adnia az ellenzéknek. „A Fidesznek muszáj olyan gazdasági intézkedéséket hoznia, ami mindenkinek fájni fog. Az ellenzéknek pedig fel kell készülnie, mert nem lehetünk benne biztosak, hogy ez a ciklus négy évig fog tartani” – hangoztatta Lendvai. Hozzátette, hogy szerinte

marad, sőt fokozódik a külpolitikai elszigeteltség”.

A gyászmunkáról is kifejtette Lendvai a véleményét: „nem lehet, hogy a szavazótábor azt lássa, hogy marjuk egymást. Ez nem lesz segítség”.

Jakab Péter, és Gyurcsány Ferenc is kritizálta Márki-Zay Pétert a vereség után. Erről a volt mszp-s politikus hangsúlyozta:

Ebben hibáztak!

Első keserűségben megbocsájtható, de ez a hang nem folytatható” – vélekedett Lendvai Ildikó.

A teljes beszélgetést ide kattintva nézheti vissza.

Fotó: Ficsor Márton

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemere
2022. április 07. 20:57
Szórend
Nemere
2022. április 07. 20:56
Hibás Szörény . Helyesen : nem négy évig fog tartani .
Barnabás1986
2022. április 07. 19:46
Érdekes, most azt mondják ki se húzza a Fidesz a négy évet, pár hete azzal ijesztgették a szavazóikat - azt hiszem Dobrev volt, ha most nyer a Fidesz akár 20 évre is bebetonozhatják magukat. Most akkor melyik az igaz?? Amit ide írtam, azt most nyilvánosan az orruk alá kell dörgölni minden fórumon. Attól, hogy véget ért a kampány még továbbra is rá kell mutatnunk az emberek előtt, hogy igenis összevissza beszélnek. Azért, hogy ezt a választók sose feledjék.
Puffin75
2022. április 07. 18:36
Lassan mondom, hogy Lendvai Ildikó néni is felfogja! Két-har-mad. Olyat megszorítást kell csináljon a kormány, hogy mindenkinek fájjon? Ez nem a Bajnai kormány. Tudjuk, hogy az amerikai másvallásúak megcsinálták megint a válságot, a háborút és mi nem vagyunk olyan hülyék, hogy ez felkészületlenül érjen minket. Ez nem a mocskos bolsevik kormány aminek tagja tetszett lenni! Sírjatok, sikítsatok, rettegjetek libsikomcsik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!