New Jerseyben a szülés pillanatáig engedélyezték az abortuszt

2022. február 02. 20:39

A szomszédos New York államban már 2019 óta érvényben van egy hasonló törvény.

2022. február 02. 20:39
null

A New Jersey-i demokraták engedélyezték, hogy a születés pillanatáig végezhessenek abortuszt – adta hírül a Vasárnap.hu. A lap által közzétett videón egy burokban születés látható. Jóformán eddig a pillanatig meg lehet immár ölni a csecsemőket az új amerikai törvény értelmében.

A burokban születés egyre ritkább jelenség napjainkban. Sok népi hiedelem kötődik hozzá, ezeknek azonban semmi alapjuk nincsen. Mindenesetre nagyon érdekes jelenség, és hálásak lehetünk, hogy a technikai vívmányoknak köszönhetően már nemcsak a szülőszobák titka marad – írják a videó beharangozójában. 

„Elgondolkodtató, hogy csodálatos Földbolygónkon léteznek olyan államigazgatási területek, ahol még az így, egészségesen, kereken, teljes erőben megszületett babák is abortálhatók. Vajon meddig viseli még el a Föld a hátán az ilyen mértékű bűnöket!? Tudjuk a választ” –  írja az Apokalipszis Eoldalhu nevű YouTube felhasználó a videó mellett. 

Fotó: Andrew CABALLERO-REYNOLDS / AFP

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Highlander07
2022. február 03. 17:19
Kedves emberek! A férfi fogamzásgátlást tessék már végre propagálni!
ancilla
2022. február 03. 14:29
Szülés utáni abortusz még nincs?
fogas paduc
2022. február 03. 14:16
Javasolnám az abortus lehetőségét kitolni a születés utáni teljes élettartamra. Így megszünhetne a gyilkosság végérvényesen.
budapesti
2022. február 03. 13:29
Barbara Boxer amerikai ballib szenátor szerint "amíg akár 2 cm is benne van az anyában a magzatból, addig az anya testének a része". Tehát még születés közben is szabad meggyilkolni a kisbabát a balliberális (Demokrata, DK) szavazók szerint, hiszen ilyen emberekre szavaznak, mint Barbara Boxer.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!