NASA: Van víz a Marson!

2015. szeptember 28. 20:59

Több éves elemzést követően a NASA hétfőn bejelentette: biztosan található folyékony víz a Marson.

2015. szeptember 28. 20:59

Egy hétfői sajtókonferencián jelentette be a NASA, hogy biztosan folyékony víz jeleit találták meg a Marson. A Mars-járók adatainak és a vörös bolygó körül keringő műholdak képeinek több éves elemzése után ugyanis a tudósok biztosak benne, hogy a kanyonok és a kráterek oldalain évről-évre megjelenő sötét csíkokat folyó víz okozza. Megállapították azt is, hogy ezekben a nyaranta meginduló vízerekben ásványi anyagok is vannak.

A NASA hétfőn azt is bejelentette, hogy hamarosan embert is küldenek majd a Marsra.

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2015. szeptember 29. 13:54
Rendben. Akkor most már tudjuk, hogy hol fejezi be Orbán Viktor a földi pályafutását. Nyilván a Marson. Csak még nem tudni, milyen minőségben. Vagy száműzetésben, mint nagy elődje, Napóleon, aki szintén Európa tönkretételét vállalata be a császári címért, és Szent Ilonára zárták emiatt. Vagy pedig - ez a valószínűbb -, hogy az ottani állami birtokot szerzi meg jelképes összegért közbeszerzés keretében a Mészáros haverja, és adja át neki ajándékba az EU-s pénzből rá felhúzott kastélyával együtt.
Senye Péter
2015. szeptember 29. 09:18
Még megélhetjük, hogy nagy tükrökkel melegítik a Marsot, legalább is egy részét. Unalmasnak unalmas lesz, de legalább nem hideg.
választópolgár
2015. szeptember 29. 07:17
A názának azt sem hiszem el amit kérdez.Annyira hiszek nekik mint a nátónak, az ensznek, meg a soros alapítványnak. Azon már rég túl vagyunk felhúzzam a szemöldököm, hogy az összes eltitkolt felfedezésük közül mikor csurrantanak cseppentenek és hogy adagolják a tv néző gyerekeknek, halivúdi forgatókönyv szerint, a nemzetközi politikai események függvényében. Csodálkoznál ha tudnád, hogy a marsra már régen járnak emberek.
cutcopy
2015. szeptember 29. 00:31
Mert oda is átlőttünk vízágyúval..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!