Gulyás: A határzár túloldalán ülőkkel nincs dolgunk

2015. augusztus 15. 13:45

Gulyás Gergely szerint nincs azzal a migránssal dolga Magyarországnak, aki nem jön át a határzáron.

2015. augusztus 15. 13:45

Gulyás Gergely szerint jogilag ugyan Magyarország területén van az a migráns, aki leül a fűbe a határzár túloldalán, mégsincs vele dolga a magyar hatóságoknak addig, amíg nem jön át a határzáron.

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2015. augusztus 17. 04:43
"..." Tehát jogilag lemondtunk a határ és a határzár közti keskeny földcsíkról. Vagy úgy is mondhatjuk, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszere nem Magyarország határán kezdődik, hanem attól öt-tíz méterrel beljebbtől.
kurbitalis
2015. augusztus 16. 18:39
Ha nem vetik be a több évvel, évtizeddel ezelőtt kiképzett, hivatásos, fegyveres, kutyás, lovas határőröket, határvadászokat, akkor még lehet dolguk velük.
Mich
2015. augusztus 16. 17:02
Ezt csak a hülye atv nem érti...
gonterl
2015. augusztus 15. 21:42
Előre látszik, hogy szeptemberben lényegesen vissza fog esni a zöldhatáron átjövő illegális bevándorlók száma. A mértéke kb. 97 %-os lesz. Persze ezt a hihetetlen javulást a kerítés létesítése teszi lehetővé. Gondolom, hogy az EU ilyen arányban fogja csökkenteni a problémamegoldásra nyújtott forrásokat is. A Trianonban meghúzott határokat módosítják az új kerítésnek megfelelően, mivel a kerítésen túli területeket Magyarország nem tekinti a sajátjának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!