Így látják az MSZP-sek az összefogás esélyeit

2013. október 28. 20:23

Lamperth Mónika, Lendvai Ildikó, Göndör István és Baja Ferenc értékelte az október 23-i ellenzéki közös demonstráción és azt követően történteket az Indexvideónak.

2013. október 28. 20:23

Szocialista politikusokat kérdezett az Indexvideó arról, hol tart az ellenzék az október 23-i események után. Göndör István szerint érteni kell Gyurcsány Ferencet, a politikus szerint ő most saját érdekei szerint cselekszik. Hasonlóan vélekedett Baja Ferenc is, aki úgy látja, gyengült az esélye annak, hogy létrejöjjön az összellenzéki összefogás. Lamperth Mónika szerint gyengült az emberek hite a győzelemben, Lendvai Ildikó pedig nem a nyilvánosság előtt, hanem a tárgyalóasztalnál rendezné a kérdést.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zod
2013. október 30. 11:56
http://hetivalasz.hu/itthon/lendvai-ildiko-gyurcsany-nem-fog-kulon-elindulni-69827/
kispalyas
2013. október 29. 11:54
Az nso-n meg bzzmegkálmán nyilatkozik, már 70 komment is van, gondolhatjátok, mennyire örül mindenki ennek a vadbaromnak.
liberálzöld.
2013. október 29. 09:51
Elmegy ez a naftalinszagú kriptaszökevény banda a 3.14-csába. Képtelenek megérteni, hogy végük van. Ez a szerencsétlen Mesterházi meg próbál úgy csinálni, mintha egy politikai tényező lenne. Belementek a Bajnaival egy olyan idióta osztozkodásba, hogy közröhely tárgya lett az egész ellenzéki izé-mizé. Orbán nyert. Oszt jónapot.
GV0917
2013. október 29. 08:37
Nagymamák és nagypapák esete rakoncátlan unokával. Lendvay mama: Ferike, gyere le a többiek hátáról, nem kellesz te is púpnak! Majd ha hazamegyünk, odahaza a a családdal megtárgyaljuk a viselkedési kódexet! Ferenc papó:Szájalós ez a gyerek! Biztosan húzott egyet az ötéves "zsurki vodkábul"- persze hogy megkábul! Göndör bácsi:Mindjárt dalra fakadok, ha valami idegesít, mint ez a Feri! "Haj, haj, haj, megőszült a fejemen a "Göndör" haj! Mónika néni:Annak idején, amim volt mindent megmutattam,szemérmemet is félredobtam... az EU-s pénzt is kiosztottam-és tessék! elhagyott minket a bitang, egy Vörösbegyért!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!