Nem jött ki Biszku a jobbikos tüntetők elé

2012. szeptember 29. 13:36

„Kimentek a tankok, bejöttek a bankok. Biszku Béla meg itt maradt a Rózsadombon” – szónokolt Biszku Béla háza előtt Novák Előd.

2012. szeptember 29. 13:36

Néhány ezren tüntettek Biszku Béla házánál péntek este – írja a Heti Válasz Online. A tüntetők rigmusokat skandálva vonultak a Mansfeld Péterre halált kérő Mátsik György volt ügyész lakásától Biszku háza elé.

„Kedves Béla bácsi! Bújjon elő a függöny mögül! Jöjjön ide a kerítéshez! Ne csak az ÁVH-sokkal a háta mögött legyen olyan bátor legény! Nem kell félni, nem fog fájni. Mondhatnánk, hogy jobban értse: érted jöttünk elvtárs, nem ellened” – szónokolt az egykori kommunista belügyminiszter lakásánál Novák Előd, jobbikos képviselő.

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kiss Imre
2012. október 01. 02:03
Szerintem nagyon jó tüntetés volt, jó céllal, sok résztvevővel, jó beszédekkel. Találkoztam kint egy 77 éves bácsival, aki mondta, hogy ő soha nem járt/jár tüntetni, de most elment, mert senki nem kérte számon azokat, akik emberi életeket nyomorítottak meg. Szóval ezeknek a nagy komment betyároknak üzenem, hogy ne szitkozódjanak, hanem tanuljanak egy kis törit. Miért akkora gond nekik, hogy a Jobbik egy jó célért küzd?? Ahogy elítélték Nürnbergben a náci rezsim vezetőit, itt lenne az ideje elítélni nálunk is a kommunista vezetőket, akik bűnösök.Ez ilyen egyszerű! Novák Előd is nagyon jó, összeszedet beszédet mondott, és nagyon fontos dolgokra hívta fel a figyelmet, például arra, hogy ezek még mindig olyan luxus nyugdíjat kapnak, hogy az döbbenet.
BőröndÖdön
2012. szeptember 30. 18:40
Amikor az Elődöt látom,hallom mindig a Tomcat jut az eszembe,mennyire igaza volt.
kjkj945
2012. szeptember 30. 15:11
Nekem csak az a fura, hogy a MOM kiemelten stratégiai üzem volt. És pont oda helyeztek el 57-ben egy un. ellenforradalmárt?
Trükkök Százai...
2012. szeptember 30. 11:49
Gátlástalan, sunyi agitátor ez a Nyivák, mint amilyen Biszku lehetett annak idején; amolyan 'keményvonalas'.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!