„Az elkúrás már a rendszerváltáskor elkezdődött”

2012. április 08. 15:20

Antall József április 8-án vasárnap lett volna 80 éves. A Magyar Nemzet riportere az utca emberét kérdezte a volt miniszterelnökről.

2012. április 08. 15:20

Akadt, aki szerint a Antall úriember volt utódaihoz képest és jót tett az országnak, a megkérdezett diákoknak viszont nem volt sok fogalma volt az elhunyt kormányfőről. Az egyik fiatalember szerint már a rendszerváltáskor nyilvánosságra kellett volna hozni az ügynökaktákat.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csikó
2012. április 09. 18:59
"Itt volt az MDF a maga rengeteg, politikához éppen csak hogy konyító képviselőjével, orvosok, tisztességes emberek tanítók, tanárok, kisgazdák, akik hosszú, hányatott korszakuk után kerültek be az Országgyűlésbe, és egy csomó dörzsölt csirkefogó, aki annyiszor hazudott, ahányszor megszólalt. " http://www.miep.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=5014:in-memoriam-csurka-istvan-2-resz&catid=41:hirek&Itemid=63
durrbele
2012. április 09. 10:34
Antal József Magyarország számára második Károlyi Mihály volt.
thymian
2012. április 09. 09:32
A rózsadombi paktum: 1. A szovjet csapatok békés és barátságos kivonulása Magyarországról 2. A Szovjetunió kárpótlása a hátrahagyott épületekért és javakért 3. Barátságos politikai és gazdasági viszony kiépítése a Szovjetunió és Magyarország között 4. Mindennemű szovjetellenes tevékenység megakadályozása 5. A határok kölcsönös megnyitása a Szovjetunió és Magyarország között 6. A volt kommunista párttagok minden büntetés alól való mentesítése 7. A volt kommunista titkosszolgálat, határőrség, rendőrség megvédése az esetleges megtorlástól 8. A volt kommunisták más pártokban való indítása a választásokon 9. Az államvagyon átmentése a volt kommunisták kezébe 10. Az igazságszolgáltatás megtartása a volt kommunisták kezében 11. Minden zsidóellenes megnyilatkozás, megmozdulás és szervezkedés megtorlása 12. A szélsőjobboldali pártok szervezkedésének megakadályozása 13. Állandó hangoztatása annak, hogy a magyar határok véglegesek és azokon nem lehet változtatni 14. Az új magyar kormány nem tarthat kapcsolatot jobboldali emigrációs személyekkel, szervezetekkel és csoportokkal 15. A románok, jugoszlávok és szlovákok felé csak barátságos nyilatkozatok láthatnak napvilágot 16. Az 1956-os eseményeket, mint a kommunizmus megjavítását célzó mozgalmat kell beállítani és csak azokat szabad szóhoz juttatni, akik ezt így értelmezik 17. A magyar hadsereget egyharmadra kell csökkenteni 18. A Szovjetunió az átmentett kommunistákon keresztül megtartja politikai befolyását Magyarországon, az Egyesült Államok viszont megerősítheti a gazdasági befolyását 19. Magyarország teljes garanciát ad a magyarországi nemzetiségek nyelvi, népi, kulturális, politikai és gazdasági jogainak gyakorlására 20. Magyarország teljesen kártalanítja a magyarországi zsidóságot a második világháború alatt elszenvedett veszteségeiért Melyik pont, amelyik nem valósult meg?
soros.istvan
2012. április 09. 09:16
Elég szomorú, hogy a videón is megszólal 6-8 ember, és ezek közül 1-nek vann esze. A többi egy szavazás alkalmával olyan nyomos érveket fog figyelembe venni, mint, pl. milyen jó ember, milyen szépen áll rajta az öltöny, jaj hát nem akar ő rosszat... Félelmetes!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!