Novák Előd vs Demcsák Zsuzsa

2010. február 04. 09:50

A TV2 és a Jobbik ifjú üdvöskéinek szellemi csatája, melyből kiderül, hogy Budaházy György meghekkelte a jogállamot, a jogra pedig köp.

2010. február 04. 09:50

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csak az igazat
2010. február 05. 11:39
Rég lerágott csont. Meglepő,hogy van olyan aki a mentelmi jog itt,vagy ott,(mszp,jobbik) kérdését említi!Olvasd el a JOBBIK programját! Világos nincs mentelmi jog mögé rejtőzés,senkinek! Mekkora orrba verés lenne saját kézzel,saját orrba ha Budaházyt akár listán,akár egyéniben indítaná a jobbik! A leglényegesebb az egészben,hogy maga Budaházy is elzárkózik attól,hogy párt színekben bárhol,bármit! Kicsivel jobban tájékozódjon ki ezt az "ügyet"a jobbik szemére veti!Olvassa Budaházy írásait is!!! Szebb napot!
röviden
2010. február 05. 08:53
"Elég, ha asszonyi ész annyira kitárul, hogy magátul meg tudja különböztetni az inget a gatyátul." Moliere ismerte Demcsákot?
gót
2010. február 05. 07:07
Valaki dobhatna már zsuzsira egy nyerget, akkor senki sem keverné össze egy tv riporterrel :D Egyébként meg mi ez a betyár-romantika? Ez de sz.r, ha az én haverom ül akkor a mentelmi jog jópofi dolog a kihozására, ha pl a Nyakó akkor meg ocsmány politikusbűnözö kijátssza az igazságszolgáltatást.. elég gyengus. Mondjuk zsuzsit még ezzel is le lehet mosni de ez nem a Novák érdeme.
de ki az a Gyurcsányi?
2010. február 04. 22:48
Mi értelme a zipp.hunak? ha ennyire ráének menjenek inkább havat lapátolni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!