Fontos információk

2023. július 10. 22:32

A fiatalabb generációk egyre nagyobb arányban azonosítják magukat LMBTQ és tsai-nak.

2023. július 10. 22:32
Bencsik András
Bencsik András
Demokrata

„Nem olyan jó hír, mint aminek látszik: sokat javult a homoszexualitás elfogadottsága Magyarországon, állítja az Ipsos kutatására hivatkozva a 24.hu. Egy nagy melegedéskutatásban ugyanis a Föld 30 országának lakosságát vizsgálták. Azt kapták, hogy az idén átlag három százalék vallotta magát homoszexuálisnak, négy százalék biszexuálisnak, egy százalék pánszexuálisnak vagy omniszexuálisnak és egy százalék aszexuálisnak, akármit jelentsenek is ez utóbbiak.

A hírben a rossz az, hogy a kutatás szerint a fiatalabb generációk egyre nagyobb arányban azonosítják magukat LMBTQ és tsai-nak. Kiderült, hogy az 1997 után születettek közül kétszer annyian vallják magukat melegnek és minden másnak, mint akik tíz évvel korábban születtek és négyszer annyian, mint akik 1965 és 1980 között.

Nem biztos, hogy tudományosan megállja helyét a visszakövetkeztetés, de elvileg akár igaz lehet, hogy ha az idén három plusz négy plusz kettő, azaz kilenc százalék vallja magát valami másnak, akkor harminc évvel ezelőtt ez az arány – kilenc osztva néggyel – 2,25 százalék lehetett. Vagyis a változó önazonosítás egyre nyilvánvalóbban kortünet, világdivat. Bár vigasztalódhatunk azzal, hogy a divatok a dolgok természete szerint jönnek és mennek, azaz a nagy globális fölmelegedést szükségképpen követni fogja egy globális lehűlés, amikor a divat elmúltával az emberiség visszatér eredeti szexuális szokásaihoz, azért ez nem olyan egyszerű, mert kérdés, hogy – bocsánat a szóért – van-e mivel visszatérni.”

Nyitókép: MTI

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Polly_neni
2023. július 11. 18:40
"a fiatalabb generációk egyre nagyobb arányban azonosítják magukat LMBTQ és tsai-nak" Unatkoznak az ifjak, talán így akarnak kitűnni. Remélem, majd eltűnik ez a bolondéria. Lesz más, csak ne legyen rosszabb
Ez D-dúr és e-moll
2023. július 11. 17:19
"hivataltaszilo 2023. július 11. 08:48: Fideszes nagyváros elitiskolájában..... Hát ott lehet, bár erős kételyeim vannak. Ám ha az egész országot vennénk, s megvizsgálnánk e szempontól minden iskolát, akkor az arány 0,valamennyi százalék lenne, vagy annyi se!" Látod, épp erről beszéltem! Be vagy zárva a véleménybuborékodba, a kormánypropaganda hamis biztonságérzetet ébreszt benned, eszedbe sem jut körülnézni, védekezni és közben a buzilobbi vígan pusztít, fertőz és ront.
pipa89
2023. július 11. 08:57
Elég régóta szajkózom, hogy a közoktatásba vissza kell vezetni a gyakorlati ismereteket: kertészeti, háztartásbeli ismeretek. Az iskolákat ösztönözni kell, hogy szüreteljenek a gyerekek, kerüljenek kapcsolatba a földdel, a természettel, és azon keresztül a valós világgal. Nem árt, ha meg tud sütni egy palacsintát, ha fel tud varrni egy gombot etc.
lemez
2023. július 11. 08:54
Már akik.A hétvégén sok 19 éves fiúval voltam egy társaságban.Ök bizony elég kanosak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!