Állampártunk embereinek nem kell látni az ilyesmiket, mert ők nem közlekednek vonattal

2023. július 17. 11:28

Egyetlen vigaszom, hogy nyugaton már sehol nem nyaralnak az imperialisták.

2023. július 17. 11:28
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Indul az interszittya Balatonra. A pénztáros tegnap mondja nekem, hogy a drágább helyjegyet ajánlja, mert akkor biztos lesz légkondi, a többiben kocsiban ez nem biztos. Lányommal megyek, jó, legyen a drágább jegy. Hát a légkondi beszart a drágább helyen, többen rosszul lettek, elmentek, leszarva a helyjegyeket. Egy idő után ki lehetett nyitni legalább pár ablakot résnyire.

Jön egy lány közben, hogy az ő jegye oda szól, ahol ülök. Mutatom neki a miénket. Ő is az övét. Hát bizony eladta a máv ugyanazt a jegyet. De a rosszullevő elmenekülőknek köszönhetően vannak megüresedett helyek. Pedig respektálhatná a párt és a kormány, hogy másodszor utazok a Balatonra, direkt azért, hogy javítsam a statisztikát, és segítsek cáfolni a hazaárulók sajtójában megjelent rosszindulatú híradásokat a nyaralásokról. Tudom, ez egyedi sztori, de folyamatosan hallom ezeket az egyedi sztorikat, szinte tömegével, nemcsak a balatoni vonalról és nemcsak a mávról, nemcsak a nyaralás kapcsán.

Egyetlen vigaszom, hogy a háborús inflációnak köszönhetően nyugaton már sehol nem nyaralnak az imperialisták. Mármint azok, akik megmaradtak, és nem fagytak meg a télen, és nem cserélték ki őket afrikai migránsokra. És az is szerencse, hogy állampártunk embereinek nem kell látni az ilyesmiket, mert ők nem közlekednek vonattal, busszal, és egyébként is csak megveszik a Balatont, de inkább a tengerekhez mennek.”

Nyitókép: MTI / Máthé Zoltán

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon-2
2023. július 18. 13:28
mehetsz gyalog is bazmeg.. akkor nem kell légkondi
Hangillat
2023. július 17. 16:14
...állampártunk emberei minden vasúti sínpár felét magánosították, ebből futja nyári vonat fűtésre és a balatoni lángos-ár 9990 Ft.-ra emelésére. Fletóék eladták a MÁV teherszállítói, nyereséges ágát a sógoroknak-Rail Cargo. A fantom magyar bonyolító, erre alakult cég 2 milliárdot inkasszált. Maradt a személyszállítás.
pepu
2023. július 17. 13:02
De akkor miért itt rontod a levegőt ha minden is szar? Menj Svédországba, ott előbbre kerülhetsz a torokátvágós sorban.
sagirdilsiz-2
2023. július 17. 12:57
Minek mész a Balatonra? Nincsen fürdőszobád?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!