Aki még nem tette meg, az gyorsan kifejtheti véleményét egy fiatal nő meggyilkolása kapcsán a NER-ről

2023. július 18. 19:46

Az se baj, ha hozzáteszi, hogy lájk vagy »bátran oszthatod«.

2023. július 18. 19:46
Hont András
Hont András
Hont András
Facebook

„Aki még nem tette meg, az gyorsan kifejtheti véleményét egy fiatal nő meggyilkolása kapcsán a NER-ről, a párkapcsolati dinamikáról, a patriarchátusról, Putyinról, a bűnügyi terminológiáról, olvasmányélményeiről, a gyereknevelésről, korábbi vitapartnereiről vagy bármi másról. Az se baj, ha hozzáteszi, hogy lájk vagy »bátran oszthatod«.”

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fabulon a bőre őre
2023. augusztus 01. 19:19
Ez a parazita. "Mert ami kicsiben párkapcsolati erőszak, az nagyban a NER és Magyarország, Putyin és Oroszország, illetve Ukrajna (ugyanis Putyin azt is tulajdonának tekinti). De az a dinamika, amit most leírok, ott van a gyarmatosítás, Sztálin, Hitler uralma, a jobbágymentalitás kialakulása, a kizsigerelt oktatásban senyvedő behódolók, a hódító és a keresztes hadjáratok mögött." https://www.facebook.com/nataliabalint.operasinger/posts/pfbid02LELcJyFyCbaXLebNpLAqZQwS9M6QD8uYyJXmrTodqBbTpyf66s2iEm65TSYoP9vPl
survivor
2023. július 25. 12:27
Mindenről O. tehet. De mégse tud senki jobbat nála. MZP ügyesen elbadza a 2022 -es libsi eredményeket... A gomba termesztő....
Ez D-dúr és e-moll
2023. július 20. 06:10
"Obsitos Technikus 2023. július 19. 01:26: Pedig ez volt a vágyatok, hogy a mandiner is pont olyan legyen, mint a hávégé meg a 444.. No most itt van, és nem tetszik bazmeg?" A mandinert a hozzád hasonló sötét prolik tették azzá, ami most, a ti igényitekhez lett igazítva. Ami pedig az én vágyaimat illeti, én már akkor a konzervatorium.blogot írtam és a mandiner.blogot kommenteltem, amikor te még Gyurcsánnyal együtt énekelted, hogy "igen, igen!".
alphaville
2023. július 19. 13:17
Lúzer libernyákok nerrel kelnek, nerrel fekszenek. Frusztrált banda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!