Sok mindent el lehet erről a CPAC-es társaságról mondani

2023. május 08. 14:53

Erősen nacionalista, kirekesztő, idegengyűlölő szélsőjobbosokról, bukott politikusokról van szó.

2023. május 08. 14:53
null
Horn Gábor
Horn Gábor
Klubrádió

„Sok mindent el lehet erről a CPAC-es társaságról mondani, de azt hogy konzervatívok lennének a legkevésbé sem. Erősen nacionalista, kirekesztő, idegengyűlölő szélsőjobbosokról, bukott politikusokról van szó. Azt gondolom, hogy azzal, hogy Orbán kiírta magát minden szövetségese köréből, már a közép-kelet-európai szövetségesei köréből is, belekényszerítette magát abba a helyzetbe, hogy ez maradt neki; a keleti diktátorok. Nem tud mást tenni, mivel a nyugati világ, a jóléti társadalmak, a kapitalizmus és demokrácia világa Orbán Viktort leírta.

Orbán ezt tudja és nem bírja ezeket a vereségeket, ezért keresi magának a kapaszkodókat és ezekben találja meg. Ez szerintem mindannyiunk számára egy életveszélyes és nagyon nehezen kezelhető valóság, hiszen itt a magyar miniszterelnökről, minden magyar miniszterelnökéről van szó.”

***

***

Nyitókép: Republikon Intézet Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2023. október 05. 10:50
"...Nem azt mondták Feri..." Magának és a pártjának sem, Horn.
marcon
2023. május 10. 13:22
Biztos sok témában lehet akár még autentikus is a véleménye Horn Gábornak, de a "bukott politikus" témája nem az - az az egyik olyan, amiben neki hallgatnia kellene. Neki gyakorlatilag csak baklövései voltak, ő annak a "politikusnak" a mintapéldája, aki pofázni tud a dolgokról, az észt osztani, de mivel általában k@rva nagyokat téved, a gyakorlati haszna a nullához konvergál. Amikor Gyurcsány klasszikus szállóigévé vált "Elk@rtuk. Nem kicsit. Nagyon."-ról beszélt, abban nem kis szerepe volt Hornnak... Szóval, Gábor, szerintem ebben a témában kuss. Habár ha végiggondolom, neked nem volt honnan bukni, mert nem is igazán tettél vagy értél el semmi érdemit. Ja, de, van valami, amit érdemes megemlíteni tőled: "Nem azt mondták, Feri, azt mondták, menj a p@csába! Valljuk be!"
Robertoo
2023. május 09. 21:02
"Erősen nacionalista, kirekesztő, idegengyűlölő szélsőjobbosokról, bukott politikusokról van szó." Ha-ha-ha! Frusztrált, beteg idióta.
Troppauer Alfréd
2023. május 09. 18:20
Gábor! Te meg egy hülye, fogalmatlan szarrágó vagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!