Horn Gábor új karriert indíthatna hírolvasóként a jereváni rádióban

2023. május 10. 11:30

2006-ban a rendőrök nem viseltek azonosítót, titkolták a személyazonosságukat, és brutálisan rátámadtak a tüntetőkre.

2023. május 10. 11:30
null
Velkovics Vilmos
Facebook

„A hír igaz, csak nem osztogatnak, hanem fosztogatnak:

2006-ban a rendőrök nem viseltek azonosítót, titkolták a személyazonosságukat, és brutálisan rátámadtak a tüntetőkre.

2023-ban a politikai aktivisták törték be az építkezési palánkot, ők húztak maszkot, hogy titkolják a személyazonosságukat, és gázálarcot vittek magukkal, mert az volt a céljuk, hogy kiprovokálják a könnygázt.

Horn Gábor – aki tagja volt annak a szemkilövető kormánynak – új karriert indíthatnak hírolvasóként a jereváni rádióban.”

***

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2023. május 11. 11:44
Tommasonak nem kell válaszolni és akkor majd lassan elhal.
Doromb13
2023. május 11. 11:18
Ha tudod,nézd már vissza a 2006-os "tüntetéseket" (rombolást,gyújtogatást,rendőrök megdobálását,molotov-koktélokat) és akkor nyilatkozz a békés civil lakosság elleni rendőri "terrorról" !
Freeször
2023. május 10. 20:03
Piszok sok pofátlan Kommenichta van de ez a hohokhorn magasan kiemelkedik a sátánisták SZDSZ-es csoport "túl élői" közül Hé te Bayer által jól megfogalmazott nevű ingyenélő!. "Elmész te a p..ába" Legalább a disznó fejű Kuncze "kuncogását "tartsd már tiszteletbe. HE...! Az Ő fejét nem verte véresre a kúltúrált Gyurcsány rendőre mert nem ment oda. Vagy is aki odament ( ha kiskorú is) ezt akarta h. megverjék Hogy van pofád évtizedek óta ilyen aljas módon gyalázni a magyarokat Te sz...t!
adrás
2023. május 10. 18:43
Az egyik legundorítóbb szdsz-es fikás gané !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!