Üdv köztünk!

2023. május 15. 22:25

A rendszerváltók leszármazottainak természetes politikai otthona a Momentum Mozgalom.

2023. május 15. 22:25
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Nyíregyházán és Kecskeméten is önkormányzati képviselőkkel erősödtünk, miután az ex-jobbikos Lengyel Máté és Józsa Bálint csatlakoztak a sorainkhoz. Ez persze nem a véletlen műve: a nyíregyházi és kecskeméti momentumos vezetőink évek óta együtt dolgoznak Mátéval és Bálinttal a két megyeszékhely sikeresebb jövője érdekében.

Az ex-jobbikos Vona Gábor, akkor még pártelnökként egyszer egy beszélgetésen azt mondta felém fordulva, hogy a rendszerváltozás veszteseinek leszármazottai a Jobbikban, a rendszerváltozás nyerteseinek leszármazottai pedig a Momentumban találtak otthonra. Szerintem nem volt igaza: a rendszerváltók leszármazottainak természetes politikai otthona a Momentum Mozgalom.

Üdv köztünk!”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
héttörpe
2023. május 19. 09:00
Nem tudtam, ha a nagyapám megyei főkommunistageci volt, apám meg impexgeci, akkor én rendszerváltók leszármazottja vagyok. Végülis oké.
Theresamari
2023. május 17. 10:14
TAKARODJ MÁR !!! Láttam a képedet legutóbb a kordon bontásnál, ott üldögéltél, mint egy rakás .... pont olyan voltál, amikor télen a hegyoldalon faleveleket fogdostál, h le ne csússzál!! Te egy igazi balek vagy, még az asszonyt és a gyereket is vásároltad, csak azért hogy legyen alibid !!! Vedd tudomásul hogy utálunk!!! Te füstbombát ejtő, csúszkálós, egy gyermekes(? kié ez a gyerek) ....., rolleros, napkollektoros atomerőműves hülye!!! Könyörgöm, takarodjál a francba!!!!!!
Szerintem
2023. május 16. 19:36
Melyik az a momentumos, akinek rendszerváltó a felmenője? Egy ilyet se tudok felidézni. Vérkommunista felmenőket viszont annál többet.
Szerintem
2023. május 16. 19:29
Ezt az a Fekete-Győr mondja, aki a Heves megyei élet-halál ura kommunista párttitkár családjának kineveltje :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!