Idézet Budaházy börtönleveléből

2023. április 18. 10:51

Szabadságot a politikai foglyoknak!

2023. április 18. 10:51
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„»Szeretnék néhány szóban tájékoztatást adni jelen helyzetemről. Jelenleg a Váci Fegyházban az egyetlen nehezen elviselhető dolog a rettenetes hideg, amiben vagyunk. Már egy hónapja nem fűtenek az intézetben, miközben kint ez alatt az idő alatt is igencsak hideg idő volt és van. Ráadásul pár napja elvették tőlünk a téli ruházatot is, ezért egy vékony rövid ujjú ingen meg egy – ing vékonyságú – szövetkabáton kívül más ruhám nincs, így gyakorlatilag folyamatosan fázom.

(…)

A mielőbbi viszontlátás reményében szeretettel gondolok mindnyájatokra.«

Idézet Budaházy börtönleveléből…

Szabadságot a politikai foglyoknak!!”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2023. április 19. 07:55
"Szabadságot a politikai foglyoknak!" Kitől?! Attól a kormányzattól, a nem magyar nemzeti kormányzattól, mely minden magyar árnyalatot elnyomva, elítélve, bebörtönözve, a magyar törekvéseket, a perifériára sorolta a magyar érdekeket?! Pontosítva: Elsőrendűnek tekintik, -...hát azért sem írom ki... -de minden magyar érezheti, hogy Magyarországon diszkriminálva van..! Már a meghatározóan gyakorolt "pozitív-diszkrimináció" kapcsán is! -csak a gyurcsányi fenyegetettség biztosítja a sodródó kormányzat stabilitását..!
tartarossz.blog
2023. április 18. 22:27
Az IMEI az egyik leg EU kompetensebb és emberbarátibb fogvatartási hely, olyan ahol Breivik is elégedetten csettintene, szinte ágyba viszik k a habos kávét az őrök fewlteleíptik a legújabb crackelt windowst a gépedre, van interneted, dohányozhatsz az ágyban nem számít ha kigyullad , délben svédasztalról lehet enni, , akadémikusokkal, költőkkel megnemértett zsenikkel, outsiderekkel és sakkbajnokokkal s hülyékkel vagy összezárva van pia a szekrényekben, nőt hozhatsz be a Gubacsiról ha épp nincsen feleséged, a psziciháter néha kienged a börtönböl ha nem vagy mogorva vele, de 24 órán belül vissza kell jönnöd. https://m.facebook.com/people/B%C3%B6rt%C3%B6nellenes-T%C3%A1rsas%C3%A1g-BET/100069016124291/ Verésről, cigányozásról, zsidózásról számolnak be a bezárt betegek https://magyarnemzet.hu/belfold-archivum/2017/03/veresrol-ciganyozasrol-zsidozasrol-szamolnak-be-a-bezart-betegek
galancza
2023. április 18. 21:05
Örök Tisztelet Csurka Istvánnak!
galancza
2023. április 18. 20:51
Akik ma aljas fanatizmussal védik budderhausert, azok pár éve istenként tisztelték sz.csaneszt, zazrit, jakobinus petyát, listázó marcit......és kiderült hogy kik ezek.......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!