A Patriot pusztulása hatalmas presztizsveszteség lesz az USA és Ukrajna számára

2023. április 20. 13:11

Úgy fogunk visszatekinteni a Patriot ukrajnai telepítésére, mint a háború egyik nagy tévedésére.

2023. április 20. 13:11
null
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

„Nem kizárt, hogy a közeljövőben látni fogunk egy királyharcot a Tőr (Kinzhal) hiperszónikus rakéta és a Patriot (Mim-104) légvédelmi rendszer között. A küzdelem kimenetelének meghatározó hatása lehet Ukrajna, Tajvan és végső soron a Nyugat védelmére nézve.

A küzdelemnek csupán szimbólikus jelentősége van, mert a Patriot eleve alkalmatlan a hiperszónikus rakéták leküzdésére. Ugyanakkor a telepítése pillanatában a legatraktívabb presztizs-célponttá vált az oroszok számára.

Nem kizárt, hogy úgy fogunk visszatekinteni a Patriot ukrajnai telepítésére, mint a háború egyik nagy tévedésére. A két üteg hozzáadott értéke minimális, ugyanakkor a pusztulálásuk hatalmas presztizsveszteség lesz az USA és demoralizáló Ukrajna és Tajvan számára.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
káli
2023. április 21. 00:49
Robi Robi valami ami kicsit megközelíti a valóságot vagy ilyesmi nincs porondon?
Kvari.gergo
2023. április 20. 22:21
En ugy tekintek Kasztel Robira mint a haboru egyik legnagyobb patkanyara... Bar eros a verseny
Lauder Stenonis..
2023. április 20. 20:44
Ha a Patriot nem alkalmas a Kindzsal kilövésére, akkor teljesen értelmetlen a felvetés. És így a kilövés nem jár presztízsveszteséggel.
Zolotarjov
2023. április 20. 19:30
Na ugye..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!