Lattmann Tamás: Ez a Jakab még szánalmasabb bohóc, mint valaha gondoltam

2023. február 23. 19:23

A nemzetközi jogász gratulált hozzá, hogy „Jakab beállt biodiszletnek a Fidesz játszmájába”.

2023. február 23. 19:23
null

Lattmann Tamás sem hagyta szó nélkül, hogy Jakab Péter csütörtökön bilincset akasztott Völner Pál nyakába a volt államtitkár bírósági tárgyalásakor. Erről ide kattintva olvashat bővebben.

Lattmann: Gratulálok

A nemzetközi jogásznak véleménye lesújtó az akcióról, nem érti, hogy erre mi szükség volt. A kommentjében Lattmann Tamás úgy fogalmaz:

Jakab még szánalmasabb bohóc, mint valaha gondoltam”.

Gratulálok hozzá, hogy beáll biodiszletnek a Fidesz játszmájába. Demonstratív jelleggel leveszik a tábláról ezt a piti kis maffiózót, hogy bizonygassák, hogy nincs is itt semmiféle korrupció, valami kézivezérelt bíróval rátesznek pár év büntit, ez a hülye meg még rá is játszik” –írta Lattmann Tamás, aki szerint Jakab „egész életében a Fidesz csicskája volt, ebből a szempontból nincs változás”. De akkor is egy sapka szégyen, hogy egy ilyennel bármit is akart az un. ellenzék...” – zárta hozzászólását a jogász.

Mutatjuk az említett bejegyzést:

Nyitókép: Facebook

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ekeke
2023. február 24. 01:50
Most akkor ez a lattman azt állítja hogy a parizeust a Fidesz,mit a Fidesz személyesen Orbán Viktor küldte oda hogy egy szexshop kellék bilincset akasszon Völner nyakába, mert hogy ettől lesz jó a Fidesznek? Ha csak úgy nem... Muhaha
Krupp Skya
2023. február 23. 21:06
Nagyobbat szólt volna ha egy piros nyuszis mamuszt húz alábára.
Ólat a trolloknak
2023. február 23. 21:01
A tiétek, szagoljátok.
fatman
2023. február 23. 20:50
Ha ez a gusztustalan köcsög elvisz 3-4%-ot, az kész haszon lesz a Fidesznek! Csak így tovább, hülyegyerek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!