Szoftpornóba csomagolt kormánypropaganda

2023. február 07. 09:17

Felelős-e a média a nők megszégyenítéséért?

2023. február 07. 09:17
null
Juhász Vanessza
Mérce.hu

„A marketingkommunikációban már évszázadok óta bevett gyakorlat, hogy nők testével próbálnak eladni szinte bármilyen terméket vagy szolgáltatást. Felmerül a kérdés, hogy vajon a politikában ez miért lenne másképp? Az ország egyik legnagyobb látogatottságú, KESMA-birodalomhoz tartozó hírportálja az utóbbi években »hatalmas mellek« »szexi bikinik« és »meztelen testek« közé bújtatva igyekszik terjeszteni a kormánypropaganda különböző üzeneteit feltehetőleg férfi olvasói számára.

Az Origónál naponta átlagosan akár több tíz ilyen szofterotikus tartalom is a hírportál címlapjára kerül, amely már számos más sajtóorgánum figyelmét is felkeltette (olyannyira, hogy még egy Chrome-kiegészítő is született a szoftpornó kiszűrésére annak, aki csak ezért látogatná a hírportált). Ezek a »hírek« azonban elképesztően tárgyiasító és szexista hangnemben számolnak be az érintett nőkről, amivel egyesek szerint a testszégyenítés kultúráját is előretolják a médiában.

De mégis hogy lett az Origóból Magyarország első, »nemzetstratégiai jelentőségű«, keresztény-konzervatív szoftpornó weboldala?”

Nyitókép: Pixabay. Illusztráció.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
világbéka
2023. február 07. 20:26
Vagy ez A pasim imádja az anális szexet. Én ebben elég új vagyok, de vettem magamnak fenékdugókat és sikosítót is, valamint gyakorlok, hogy felkészítsem magam az első anális szexünkre. A barátomnak ezt elmondtam, és nagyon boldoggá tette, hogy kísérletezgetek. Még nem csináltuk együtt, de hamarosan sor kerül rá. Az egyetlen problémám, hogy nagyon úgy tűnik, hogy a jövőben csak anális szexet akar majd. Soha többé nem szeretné másképp. Akkor mondta el, amikor éppen egy dirty talk közepette voltunk. Amikor mondtam neki, hogy nekem szükségem van másra is, nem válaszolt. Nem mintha nem kapnék szexuális kielégülést az anális szextől, de ha ez állandó dolog marad, nem hiszem, hogy képes leszek elfogadni. Szükségem van a hagyományos szexre is, mert szexuálisan, érzelmileg és fizikailag is nagyobb kielégülést ad nekem. Nem tudom mit tegyek. https://cosmopolitan.hu/szex-szerelem/analis-szex-vallomas-parkapcsolat-problema?fbclid=IwAR2JcCuL4V_Ewd5fcCCGWs20o5kiRExwtf7PfCvLnD3c6hCLWZeLKFdyDzk Szóval a nő nem akarja, mégis "gyakorol" bazmeg. Ezek a nők már annyira lealjasodtak a férfivadászatban, amennyire az ilyen fenti feminista állatok csak akarják.
Akitlosz
2023. február 07. 20:14
Ezt lényt mennyiben érinti ez a téma? Megszégyenítve vagy megszólítva érzi magát?
Pneumaticus
2023. február 07. 20:05
Kormánypártiként, tisztelettel: Az Origó egy olvashatatlan bulvár-szennylap. Igazi keresztény ember a prostik fotói miatt kifordul onnan. Amíg nem szeretném, hogy az én lányomat így fotózzák, addig más lányát is csak sajnálni tudom érte!
Burmin
2023. február 07. 19:04
Valld be Vanessza, kevés a fizu, szeretnél tangát reklámozni ! Remélem a jéghercegnő Minna Antikainen nem gondol modellkedésre !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!