Akcióban a parízeres

2023. február 23. 15:27

Jakab Péter megint alakított egyet. Az ember csak bámul.

2023. február 23. 15:27
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Jakab Péter megint alakított egyet. Az ember csak bámul.

Amúgy nagyon úgy néz ki, hogy Völner Pál bűnös az ellene fölhozott vádakban, és ha így van, jó pár év letöltendő kijár neki. Ezzel együtt is fölvetődik újra a kérdés: mi az oka annak, milyen kiválasztódás eredménye, hogy az ellenzék tele van gyakorló elmebetegekkel?”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
100000 nácitlanított orosz katona
2023. március 25. 18:20
hazug, buta, korrupt
Hazafi Teddymackó
2023. március 04. 21:58
ÁRTATLANSÁG VÉLELME BENCSIKNEK IS KÖTELEZŐ. JOGÁLLAM AZ JOGÁLLAM, PERSZE HULLJON CSAK A FÉRGESE!
Agricola
2023. február 24. 12:54
BENCSIK GÁBOR előítéletes. Vannak olyan vádlottak, akik vádalkut kötöttek és büntetlenséget élveznek, ha akármit tanúsítanak. Ha egy érzékenyített bíró, minden állításukat színtiszta igazságnak tekinti, Völner bizonyítékait pedig semmibe veszi, akkor igazságtalan ítélet születhet. Elképzelhetetlennek tartom, hogy Völner pénzért vállalta (volna) azt a szerepet, amiről a vádírat gátlástalanul mesél! A Blikk írta 2021. dec 14. 11:24 "A (vízüzemű) motor fejlesztői jelezték, hogy amúgy a konstrukció még nem működőké-pes, de Völner állítólag azt mondta nekik, ezzel ne foglalkozzanak, senki nem fogja ellenőrizni." Ilyen szélhámos alakok, mint (vízüzemű) motor fejlesztői, állításait készpénznek veszi az Ügyészség?
Mátyás01
2023. február 24. 07:41
Én még az ilyen ellenzéki akciókat is elnézném, ha mellette lenne valami értelmes alternatívájuk a kormánnyal szemben, mármint azon kívül, hogy mindenben teljesítsük a nyugat parancsait. De nincs semmi, csak a primitív akciózgatás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!