Egyszerűen nem értem, hogy minek kell hazudni

2023. február 02. 13:49

Egy percig nem voltak zárva az iskolák, a vendéglátóhelyek. Nagyon-nagyon nagy szigor nevében estétől nem lehetett alkoholt venni.

2023. február 02. 13:49
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Egyszerűen nem értem, hogy minek kell hazudni. 2021 legvégén tettek egy fölösleges kört, de amúgy végig lazább volt minden, mint bárhol a környéken. Egy percig nem voltak zárva az iskolák, a vendéglátóhelyek. Nagyon-nagyon nagy szigor nevében estétől nem lehetett alkoholt venni. De azt is csak rövid ideig.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kata56
2023. február 04. 08:20
Hat... Hont is tud tevedni. Covidot illetoen egeszen biztosan.. A mi kis utcacskankbol is meghaltak nehanyan..mondjuk ugy hogy covid-dal osszefuggesben. Valamennyien olyanok voltak, akikre elotte nem volt rairva a "halal jegye". Hogy covid nelkul is meghaltak volna ebben az idoben.. Nem tudom.. De meghaltak.ez teny. Meghaltak ugy, hogy elotte ennek semmi elojele nem volt.. Covid-intenziven dolgozo ismeros fiatal orvos volt rettenetesen kiakadva a covidellenes hadjaratot folytatokra....Hogy mikozben ok majd beleszakadnak a szerencsetlenek ellatasaba gyakorlatilag folyamatos 24 oras muszakban, addig masok meg mindent megtesznek hogy meg tobb szerencsetlen keruljon be az amugy is telhesen tulzsuffolt korhazakba..
MaBaker
2023. február 03. 11:06
Nem mellékesen totál hülyeség a környező országokhoz mérni a magyar covid intézkedéseket. Baromság volt a 99%-a maszkostól kötelező oltásostól együttvéve.
Belakiss
2023. február 03. 09:49
Nektek, zsigerfideszeseknek üzenem, akik itt most reflexből lájkoljátok a Hontot, hogy ő a járvány alatt is ugyanazen a véleményen volt, miközben ti Viktor és Cecília parancsát lesve rohantatok felvenni a harmadik -negyedik oltást, és a szabadban a kék, semmit nem érő kórházi maszkotokban hős hazafiként virítottatok a és védekeztetek "pandémia" ellen.
Fed74
2023. február 03. 07:17
Hont te páva táncos köcsög! Most is kiderült hogy egy igazi semmit mondó hülyegyerek vagy !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!