Budapest belvárosának lezüllesztéséért egyértelműen Demszky Gábor és a köré csoportosuló befektetők felelősek

2023. február 01. 16:13

A kár sajnos helyrehozhatatlan.

2023. február 01. 16:13
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Nagyon ritkán lehet valamely folyamat katasztrófális eredményéért megnevezni a konkrét felelősöket; részben azért mert ezek a folyamatok rendkívül differenciáltak, bonyolultak, sokféle erőtér van rájuk hatással. Budapest belvárosának lezüllesztéséért, a körutak, az ott levő házak utcaszintjének állapotáért, azonban egyértelműen Demszky Gábor és a köré csoportosuló befektetők felelősek.

Elsősorban azzal a felelőtlen lépéssel, hogy hagyták megépíteni a Westendet, ami totálisan kinullázta a körutak boltjait, amelyek száz éven át organikus módon »tisztán tartották« a házak utcaszintjét.

A kár sajnos helyrehozhatatlan.”

***

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
grad
2023. február 02. 16:27
"A kár sajnos helyrehozhatatlan." Demszkyt nem bírtam, de azért a Westend miatt helyrehozhatatlan kár nem keletkezett. Max. ideiglenesen. Egyébként bár minden pláza építészetileg legalább úgy nézne ki, mint a Westend!
Lajoss
2023. február 02. 09:31
Én a Pista bácsi hulladék orosz metrókocsijait imádom,jó üzlet volt..:)
APESZ72
2023. február 01. 23:35
Ez minden városra igaz, ahol megépültek az áruházak. Amúgy 1 millió USD miért hiba?
csulak
2023. február 01. 19:54
SOHA TOBBE BALOLDALT !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!