Hányszor kell elmondani?

2023. február 15. 06:21

El a kezekkel a gyerekeinktől!

2023. február 15. 06:21
null
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Most az édesanyák és az édesapák nevében szögeznék le néhány dolgot.

Először azt, hogy bármiféle toleranciának, a másság elfogadásának, a sokszínűség dicséretének, a megértésnek és a diszkriminációmentességnek a határa bennünk ott húzódik, ameddig – visszaélve mindezzel – valaki meg nem környékezi a tizennyolc év alatti gyermekeinket. Nem érdekel, hogy az ábécé melyik betűjét sajátította ki az illető a szexuális problémái megjelölésére, mint ahogy az sem, pedofil, efebofil vagy kutyafil.

El a kezekkel a gyerekeinktől!

A másik, hogy mára nagyon elegünk lett azokból a csúsztatásokból, hazugságokból, amelyek segítségével világszerte igyekszik lejáratni a kilóra megvett, korrupt gazemberekből álló hazai és nemzetközi baloldal a nemzeti kormány családpolitikáját és az ezzel szoros összefüggésben megalkotott gyermekvédelmi törvényt. Otromba hazugság, hogy a pedofiltörvénynek is nevezett jogszabály az LMBTQ-közösség ellen jött volna létre. Szándékos megtévesztés azzal vádolni a törvényalkotót, hogy összemossa a pedofíliát és a homoszexualitást, növelvén ezzel a homofób gyűlöletet az elnyomott szexuális kisebbséggel szemben. Egy szülőnek teljesen mindegy, hogy a gyermekét aljas szándékkal zaklató felnőtt homo- vagy heteroszexuális. 

Így aztán a törvény betűjének és szellemének is egy az üzenete: el a kezekkel a gyermekeinktől!

A harmadik, hogy egyáltalán nem elégszünk meg a törvény megalkotásával, hanem követeljük a betartását és a betartatását is. Ki az oktatási intézményekből mindenkivel, aki megszegi a gyermekvédelmi törvény rendelkezéseit, ellene agitál, netán kifejezetten a megsértésére buzdít!”

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Pixabay

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
asdasd
2023. február 16. 02:31
a Fidesz 13 evnyi alkotmanyozo teljhatalma utan meg mindig 14 eves kislanyokat es kisfiukat kurhatnak az akar 80 evesek is, ha konszenzualis a dolog. ez a Fidesz bune, a Fidesz sara, a Fidesz gyalazata. a mostani esetnel is moralis es erkolcsi felhaborodas van. ha a jog nem tukrozi az erkolcsot, akkor ott a jogalkotok a hibasak. 13 eve barmit 24 oran belul at kepes irni a Fidesz a ketharmados abszolut tobbsegevel. total egyertelmu, hogy ki a felelos. egyebkent az is vicces, hogy csak most akadnak ki ott az alszent jobboldalon. amikor nem is olyan regen egy nyudijas koru Fideszes polgarmester vett felesegul egy olyan serdulo lanyt, akivel 15 eves kora ota volt egyutt, akkor mindenki kussolt. most, hogy melegekrol van szo, egybol mas a fekvese a dolognak, mi? igen, ezt hivjak kettos mercenek. ugyanaz, mint kiakadni a szelsobalos antifasiszta idiotak agressziojan, de szemet hugyni az idiota fasiszta szeljobberek agressziojara.
Pelso j.
2023. február 15. 18:36
Bő évtizede van kétharmad, te szegény. Más dolgotok volt, ugye.
fado
2023. február 15. 14:12
Sátánista LMBTQIP.....+ propaganda
lapsik2020
2023. február 15. 13:40
Ezt a sejthalmazt az iskola igazgatója -felsős szülők nyomására- áthelyezte az alsósokhoz, ahol még nagyobb kárt tud tenni. Az igazgatót is azonnal ki kell rúgni és örökre el kell tiltani "tanári" foglalkozásának gyakorlásától, mint pl. bűnpártolás-bűnrészesség miatt. Közelébe se kerüljön gyerekekhez!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!