Ne engedjük, hogy a tettesek az áldozatok képébe röhögjenek!

2023. január 12. 12:50

Szerdán gyertyát gyújtottunk a 2006 őszi rendőrterror egyik, szeme világát elveszített és nemrégiben elhunyt áldozata emlékére.

2023. január 12. 12:50
null
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Tegnap gyertyát gyújtottunk a 2006 őszi rendőrterror egyik, szeme világát elveszített és nemrégiben elhunyt áldozata, Nagy László emlékére.

Ne engedjük, hogy a tettesek az áldozatok képébe röhögjenek!”

***

Nyitókép: Schiffer András Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 194 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. január 15. 20:42
Szakasits-schiffer örököse a kommunista klánja vagyonának és hatalmi hálójának, ezért hiteltelenek a szavai. A cuckoldkonzi mandisok szégyene, ahogyan sztárolják itt is, ahelyett, hogy egy náci gyilkos leszármazottaihoz hasonlóan hanyagolnák, persze a teljes vagyonelkobzást követően.
tevevanegypupu
2023. január 12. 18:24
Tegnap volt Nagy László temetése..az ország nagy része részvéttel ismerte meg utolsó éveit, sajnálta..segiteni nagyon nem tudott rajta. Állitólag az alkohol talán igen, ha igy van, az jó. Elég vad jelenség volt, talán ha hirtelen ránézett az ember, nem is tűl bizalomgerjesztő. Pedig mint tudjuk, igenis bizalmat érdemelt. Elment egy tüntetésre, amit 2006. október 23-án rendeztek az akkori kormányfő, Gyurcsány Ferenc ellen..aki hazudott, csalt..és tönkretette az országot. Hogy kormánya segitségével-e..? Igen, velük együtt. Nem is hihetünk mást, hiszen a hires beszéd után mindkét kormányzó párt bizalmat szavazott neki, folytathatta a kormányzást..demokrácia volt akkor is, puccsal megdönteni elég kétséges cselekedet lett volna..bár kisérlet és igény volt rá..De az Európai Unió hallgatott..nélkülük pedig már nem tehette az ország azt, amit akart.Gyurcsány és emberei helyükön maradtak. Bocsánatkérés nem hangzott el, százak letartóztatása, megalázása hetekig tartott..a rendőrség "végezte kötelességét"..főnökeit kitüntették.Ezt tudja mindenki..Eddig a történet. Sokan még mindig várják a bocsánatkérést..az igazságszolgáltatást..a szembenézést..de mivel? Gyurcsány Ferenc, akit szemkilövetőként is számon tartunk egyebek mellett ott van a parlamentben, elég szép számban megszavazták a DK-t..igy a legnagyobb ellenzéki pártként teljes joggal ülnek az országházban. Vajon akik szavaztak rájuk, szintén elvárják ezt a bizonyos bocsánatkérést? Bűnösnek látják-e Gyurcsány Ferencet és a rendőrséget? Nem úgy tűnik..sőt biztosan nem igy van..Mi a másik oldalon azt hiszem hiába is várnánk valamiféle bűnbánatot..hiszen Gyurcsány nem kérhet semmiféle elnézést..akik rá szavaztak ezt nem is tűrnék el..Szerintük jogos volt a szemkilövés, a földön való rugdosás, a kardlapozás, a testüregi motozás, a kövön térdepeltetés..Ők ezt az egészet egy legális kormány megdöntési kisérletének tekintik..egyetértenek Gyurcsány exminiszterelnökkel..Tehát ne is várjunk tőle semmit. Viszont annál inkább várjunk a kormánytól olyan törvénymódositást, olyan bátorságot és végre cselekvőképességet, ami 2010 óta elmaradt. Szerintem Nagy Lászlónak nem bocsánatkérés kell. Neki az kellene - ahogy valószinűleg sokunknak - hogy a törvény végre ne csak jogot, hanem igazságot is szolgáltasson. Azoknak, akiket megaláztak és nekünk, akik jogállamban szeretnénk élni.
FeketeFehér
2023. január 12. 17:30
"Mire célzol?" Arra, hogy nem láthattál "mindent", mert nem voltál ott mindenhol. Amúgy meg a 2006 október 23-i események elég jól dokumentáltak, én a tv-n keresztül élveztem az egészet. :)))
nempolitizálok
2023. január 12. 16:42
Karácsonyék bukása után a Patkányról elnevezett közteret át lehetne nevezni Nagy Lászó Városközpontra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!