Az álkeresztény Orbán-rezsim nem étellel, hanem templomokkal akarja helyben tartani közel-keleti éhezőket

2023. január 13. 06:55

A képmutatók és a bálványimádók építgetik a templomokat, miközben ők maguk nem igazak.

2023. január 13. 06:55
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Érdemes lenne egyszer megkapargatni a közel-keleti templomépítésekre adott közpénz milliárdokat, mert ez a bűnszervezet még nem bonyolított olyan üzletet és beruházást, aminek jelentős részét ne lopták volna el valamilyen korrupciós ügylet keretében. A legszebb lenne, amikor már az »Isten házának« építéseit és felújításait is lopásra használná az Orbán-rezsim, igazán szép példája lenne ez az ő »kereszténységüknek«. Mert már az is hazugság, amivel ezeket az építéseket és felújításokat indokolják. Nem tudunk róla, hogy valaha elszámoltak volna azzal, ki mit épített a pénzből.

Amikor a tanároknak nincs elég fizetésük, a Kutyapárt az ízléstelen Orbán-idézetes WC-papírokat osztja szét iskoláknak, óvodáknak, kórházaknak és azok örülnek neki, ez a nemzetellenes tolvaj társaság újabb 2 millió dollárt ad libanoni keresztény templomok felújítására. Állítólag harminc templomot újítanak fel belőle. Azt nem tudjuk, hogy kivégzi a felújítást, mennyiért, és közpénz lévén hogyan választották ki a kivitelezőt, és mi lesz a végeredmény. Hova folyik a pénz egy (nagy) része? De ennek a felháborító pénzlopásnak, pénzszórásnak minden aspektusa röhejes és hamis.

Keresztény szempontból nézve, a Biblia azt mondja, hogy Isten nem lakik kézzel csinált templomokban, hanem az emberekben lakik, az emberek teste a Szentlélek temploma. A képmutatók és a bálványimádók építgetik a templomokat, miközben ők maguk nem igazak. Az Istent bárhol lehet tisztelni és imádni. Nem a templomok, hanem az Isten Igéje menti meg az embereket, amit bárhol lehet hirdetni és hallgatni. Egy éhezéssel küzdő szegény országban nem kellenek hozzá milliárdokért épített és felújított templomok. A keresztényi az lenne, ha annak árát a szegényeknek adnák.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hopsz Juliska
2023. január 14. 14:43
Szeretném kérdezni - Ön Bartos úr? mennyi élelmiszercsomagot küldött? Illetve imádkozott a keresztény üldözés ellen? Ha nem, akkor csend legyen!
Robertoo
2023. január 13. 21:57
bartus! Te olyan idióta vagy, hogy már reagálni sem érdemes a böfögéseidre.
Palatin
2023. január 13. 20:28
Bartuska, olyan mindegy, hogy te mit ugatsz. Én sokkal durvább dolgokat tudok mondani mint te, - és persze sokkal szebbeket is, ha annak van itt az ideje, mint ti, tehetségtelen firkászok -, de te még azt sem érdemeled meg, hogy egyáltalán foglalkozzak veled, egy ilyen leaszfaltozott agyú morálisan nulla Gyurcsány-mócsinggal. Ezek a Bartus, stb. féle komcsi ivadékok, Gyurcsány-mócsingok, ma már nagyon nem találják a helyüket az identitásukat újra megtalált és megélö magyarok világban. Bosszúságukat, frusztrációjukat aztán a legképtelenebb és leggusztustalanabb formában élik meg és fejezik ki, szinte csurog a szájukból belsö lelki sebeik gennyes váladéka. Kissé már földöntúlinak is tünnek a megposhadt bolsevik lelkületükkel. Bartus muki nézesd meg a vesédet, nagyon dagadt a pof..., bocs a fizimiskád. Kisöreg, hiába jelentkezel te itt naponta a a baromságaiddal, a kutya se kiváncsi rád. Az egyetlen dolog ami rajtad érdekes lehet, - de az is csak pszichológusoknak és föleg pszichiátereknek -, az a jellemtelenségnek és a butaságnak az elbüvölöen csodálatos, harmónikus szimbiózisa, amiben téged még Gyurcsány is csak akkor tud túlszárnyalni, ha ébren van. Hogy miért használok ilyen nagy szavakat, hogy "harmonikus" stb.? Hát azért, mert a legtöbb konkurrensednél vagy a butaság nagyon magas, vaga a jellemtelenség. De nálad a kettö szépen megvan egymással és csodálatosan kiegészítik söt erösítik egymást.
galoeva
2023. január 13. 19:44
Senkinek- és mindenkinek. Anno a teológián az egyik csoporttársunk kifakadt, hogy x-nek nem is igazi a hite, mert.. No itt az egyik nagyon nagy tudású, rendkívül alázatos professzorunk csendre intett. Majd azt mondta: Soha senkinek nincs joga megítélni a másik hitét, Istennel való kapcsolatát! Ez egyedül , és kizárólag Isten dolga!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!