A nyersolaj ma már olcsóbb, mint a háború előtt volt

2022. december 05. 20:29

Feltételezhető, hogy az ármérséklődés lélektani pillanatát a kormány az árstop eltörlésére fogja felhasználni, hogy a MOL emelésbe kezdhessen.

2022. december 05. 20:29
null
Szanyi Tibor
Szanyi Tibor
Facebook

„A nemzetközi térben a nyersolaj ma már olcsóbb, mint az orosz-ukrán háború előtt volt. Erősen feltételezhető, hogy az ármérséklődés lélektani pillanatát a kormány a lakossági árstop eltörlésére fogja felhasználni, hogy aztán a MOL lendületes emelésbe kezdhessen, aminek legfeljebb csak a konkurencia szabhat majd gátat.”

Nyitókép: MTI/Marjai János

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Macskaszerelde
2022. december 06. 17:59
Szeretem hallgatni, ahogyan a kipróbált, többször "bizonyított" balosok és a szakértőik szakértenek. :D :D :D
zolizolizoltan
2022. december 06. 16:46
Az orosz olajat másodkézből is olcsón vehetné a MOL. Putyin bajban van, olcsón képes csak eladni az olajat. Oroszoknak az olaj a húzóterméke, nem a gáz.
csulak
2022. december 06. 14:48
inkabb igyal meg egy poharral, az legalabb latszik
brekker
2022. december 06. 14:16
A gáz viszont újra drágul. Az olajnak van világpiaci ára, míg a gáznak nincs. Az EU gáztőzsdéje drága játék hülyegyerekeknek, garancia a mindig legmagasabb gázárra. Abszurd eleve az az elképzelés, hogy ahol nincs kínálat, ott alakít valaki tőzsdét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!